Şimdi Ara

Sistemime ekran kartı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Edit:Anakartın kutusunu buldum üzerinde asus P5KBL-AM SE Motherboard yazıyo

Bilgisiyarıma ekran kartı almayı düşünüyorum Bilgisiyarıma takılı olan Geforce 9600 gt şuan için bitek Battfield 3 kaldırmıyor acıyor ama oynama daha iyi onun için vatanbilgisiyardan veya 2.el bölümünden takasla fln bi ekran kartı almayı dusunuyorum aklımda linkde verecegim ekran kartı var %25 indirim günlerinden birinde alıcam sorun bilgisiyarıma olurmu herhangi bi sorun cıkarma ?

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/sapphire-11180-00-20r-hd6850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=50187

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolucana -- 30 Ocak 2012; 16:23:43 >

• KONU EKRAN KARTI BÖLÜMÜNE ACSANIZ DAHA AYRINTILI YARDIM ALABİLİRSİNİZ
  • power kaç watt ona göre durum değişir 500 watt'tan aşağısını kaldıracağını sanmıyorum..
  • power supply marka model ve watt ını ve anakart modelini yazarsan yardımcı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanureyen

power supply marka model ve watt ını ve anakart modelini yazarsan yardımcı olabilirim

quote:

Orijinalden alıntı: ExeLance2012

power kaç watt ona göre durum değişir 500 watt'tan aşağısını kaldıracağını sanmıyorum..

Umarım bunları soruyorsunuzdur evrest sanırım sorun cıkardı ötekide dogrudur umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolucana -- 30 Ocak 2012; 16:14:16 >

• lisans bölümünü kapamalısın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: edwırd2

lisans bölümünü kapamalısın...

W7 diyosan orj degil zaten :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolucana

quote:

power supply marka model ve watt ını ve anakart modelini yazarsan yardımcı olabilirim

quote:

power kaç watt ona göre durum değişir 500 watt'tan aşağısını kaldıracağını sanmıyorum..

Umarım bunları soruyorsunuzdur evrest sanırım sorun cıkardı ötekide dogrudur umarım

230w güç kaynağında ÇOK zor hocam. Sorun çıkarır. Yeni güç kaynağı almanız gerekecek yanında.

• quote:

Orijinalden alıntı: dolucana

quote:

quote:

Evet Bunu Sormuştum 230 Watt Gibi Görünüyor eğer Öyleyse Bu Power 'ı Değiştirmeden Ekran Kartını Değiştirmeyin aksi Halde Kart Yanabilir...

• bence o psu degiştirin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.