Şimdi Ara

Sistemimde bir yanlışlıkmı var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklasık bi 8 ay once sistem kurdum butun oyunları limitlerinin sonuna kadar kullanıyordum
    fakat son zamanlarda mw3 olsun battlefield 3 ve son olarak skyrim oyunlarını ancak medium seviyelerinde oynayabiliyorum sizce sistemimde bi sıkıntı varda formatmı atmalıyım yoksa gucu bu kadarmı.

Sistem:

amd x6 1090t
    8gb ram 1600mhz
    msi 5970 ekran kartı
    gigabyte ud7 anakart

sorun ramlerdeyse 1866 ya kadar ana kart izin veriyor overclock lamalımıyım

bu sistemle daha iyi oynamam gerekmezmi?

• Selamlar. Sisteminiz oyun için gayet yeterli düzeydedir. İşlemciniz stok fandamı çalışıyor yoksa özel bir soğutucunuz var mı ? ayrıca amd ati ekran kartınız için son sürüm 11.12 olması lazım sanırsam. O sürücü ile problem yaşayanlar vardı. Birde bu oyun bildiğiniz üzere nvidia kartlara daha yatkındır. Çift gpu yada crossfire desteklememektedir. Yani çalışır fakat tam verim alamazsınız. Ama yinede bütün ayarlar ultra olmasada high da oynayabilmeniz gerekiyordu. Kullandığınız güç kaynağı nedir ? Ve sisteminizde işlemcide overclock yaptınız mı ?
  • öncelikle tesekkur ederim

güc kaynağı 850w toughpower işlemcide stock fan var herhangi bir overclockta yapmadım ama bahsettiğim 3 oyundada high a aldıgımda kasmaya baslıyor :( bi format iş görürmu acaba
  • Format herzaman ilk çare olmamalı ama belliki durduk yerde birşeyler ters gitmiş. Ozaman sağlam bir virüs taraması yapın sürücüleri tekrar kontrol edin güncelleyin. Bunlara rağmen hala devam ediyorsa format atarsınız. Ayrıca o sisteme güzel bir soğutucu şart sıcaklıklarda belli zaman sonra sıkıntı yaratabiliyor. Soğutucu alırsanız günlük 4.0ghz kullanabilirsiniz. Farkını hemen belli eder. Daha akıcı oynarsınız
  • Bu arada sisteminiz 64 bit degil ise 3gb'tan fazla ram kullanamassiniz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    anakartımda sorun mu var
    6 yıl önce açıldı
    Mevcut Sistemim nasıl?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.