Şimdi Ara

Sistemim yeterli ama çok kasıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Melih Albayrak

Sysmain ve windows search wndows 10’a özgü bir hizmetmiş gibi bahsediyorsun. Windows 7 de yine vardı bu hizmetler ama sistemde bozukluk yoksa yazılımsal ve donanımsal olarak o zaman hiçbir zararları yok. Windows seaech şu açıdan kapatın diyorum gereksiz bir indeksleme yapıyor ve hiçbir faydası yok. Sysmain ise windowsun tepkiselliğini arttırıyor bunu kimse inkar edemez hard diskli notebooklarda kaç kere sysmain kapattıysam bir süre sonra sistem kasmaya başlıyor. Eskiden bende kapatılmasından yanaydım ama düzgün test edince kapatılmaması gerektiğini gördüm.

Ne efsunkar imişsin ahh ey didarı hürriyet  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• scapegoat111 kullanıcısına yanıt

Dual channel yapılmaz. Ramlerin dual channel uyumlu olması önemlidir.

Mevcut ram'inizin iki tarafı çipliyse, aynı kapasite ve aynı hızda bir tane ram daha alın takın. 2 slot varsa otomatik dual olacaktır. Değilse single kullanırsınız.

4 slot anakartlarda kitapçığa bakın yönergeleri takip edin.

Dual olup olmaması ryzen vega igpu kullanan, sistem ram'i kullanan işlemciler için önemli diyebiliriz diğer türlü single'de kullanılır çok fark olmaz.

film/altyazı | Mal kaybeden, bir şey kaybetmiştir, Onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmiştir. Johann Wolfgang von Goethe
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.