Bildirim
SİSTEMİM NASIL?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ramleri CL9 1.5v al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sepetime ekledim teşekkürler. -
Harddisk olarak 1 Tb Wd Blue alabilirsin. (http://www.vatanbilgisayar.com/35-1tb-caviar-blue-sata-30-7200rpm-64mb-cache-harddisk.html )
Ram olarak da 8 Gb Corsair Vengeance 1600 Mhz Cl9 alabilirsin. (http://www.vatanbilgisayar.com/8gb-2x4gb-vengeance-ddr3-1600mhz-cl9-dual-kit-ram-2780.html )
Bunları alırsan seninkinden 37 lira daha ucuza gelir. Üzerine biraz daha koyup Hyper 212 x veya evo işlemci soğutucusu alırsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aslında overclock yapmıcam.Peki sistem hakkında ne düşünüyosunuz?BF 3-4 gibi oyunlar oynuyacam. -
AOC
21.5" i2269Vw GENİŞ EKRAN LED IPS MONİTÖR
334 TL
-
hocam benim seçtiğim monitörle aralarında ne gibi fark var? -
quote:
Orijinalden alıntı: JustFroglee
hocam benim seçtiğim monitörle aralarında ne gibi fark var?
dvi var bunda
seninkinde sadece vga var
ve 2014 yılında vga monitöre para vereceğine dilenciye sadaka ver daha hayırlı iş yaparsın -
quote:
Aslında overclock yapmıcam.Peki sistem hakkında ne düşünüyosunuz?BF 3-4 gibi oyunlar oynuyacam.
Ne kadar overclock yapmayacağım desen de belki ilerde yaparsın. Zaten Stock fan çok ses çıkarıyor. ( oyun oynayacaksan daha da artar ) İşlemci çok ısınır. Bu tür işlemci alıyorsanız soğutucu da düşünmeniz lazım. Ben de Fx 8350 işlemci var. Alır almaz yanında soğutucu aldım. Gayet memnunum şuana kadar oynadığım oyunlarda maximum 45 C'yi gördüm. Pek oyun oynamam ama performansı iyi. Eğer BF 4 gibi ağır oyunlar oynayacaksan stock fan Allah diyor.Onu da düşün. Başta da dediğim gibi bence Hyper 212 x veya evo seni tatmin eder.Sistemine gelecek olursak gayet iyi bir sistem. Sorun çıkaracağını sanmıyorum.Umarım memnun kalırsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ramleri ve monitörü değiştir bence diğer parçalar çok iyi tam f/p sistem -
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan Emekli
quote:
Aslında overclock yapmıcam.Peki sistem hakkında ne düşünüyosunuz?BF 3-4 gibi oyunlar oynuyacam.
Eğer BF 4 gibi ağır oyunlar oynayacaksan stock fan Allah diyor.Onu da düşün.
Kesinlikle katılıyorum; aklıma da şu yorum geldi. >>> Tık!
-
Peki hocam madem öyle bi soğutcu almak farz olur.Hem ilerki zamanlarda da overclock yaparım,yorumunuz için teşşekkürler. -
Onları değiştirdim bide üstüne soğutucu ekledim . -
değiştirdiğine göre bu fiyata alınabilecek en iyi sistem gibi görünüyor gayet iyi -
Valla ne yalan söylim geçende bir internet kafeye gittim dikkatli olmak gerek bakın 64 bit işletim sistemi vardı 32 artık eskidi 64 bit attır kardeş neyse konuya dönelim i3 işlemci aynı aşşağıdakinden, 4gb ram ben her ihtimale karşı 8gb yaptım , ekran kartı hatta hd6870'di. ben sana hd7870 yaptım herr oyunu ultrada açıyodu call of duty ghosts'undan tut far cry3 üne kadar , gta 4 , max payne 3 ,hitman absolution falan hepsini ultrada oynattı valla hayran kaldım bende bu sistem nasıl açar diye neyse;
Z77-A Intel Z77 Soket 1155 DDR3 2400MHz(O.C.)SATA 3.0 USB 3.0 DVI&VGA Anakart
296,57 TL
Core i3 3240 Soket 1155 3.4GHz 3MB Cache 22nm İşlemci
293,70 TL
8GB (2x4GB) HyperX Beast DDR3 1600MHz CL9 XMP Ram
254,95 TL
3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
151,24 TL
HD7870 O.C. GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı
471,71 TL
ASSASIN BLACK EDITION TAURO 80PLUS 700W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
393,39 TL
21.5" VK228H GENİŞ EKRAN WEBCAM'Lİ LED MONİTÖR
466,37 TL
TOPLAM FİYAT: 2.327,93 TL
Hayırlı Olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X