Şimdi Ara

Sistemim İçin Tavsiye ve Öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar aşağıdaki sistemimi yükseltmek istiyorum;
    Bilgisayarımı nasıl kullanacağıma gelince; Linux (Ubuntu 14.04 LTS) kullanıcısıyım. (Kesinlikle Windows kullanmayı düşünmüyorum ) Amd saolsun ubuntu driverlarını artık bu kartlar için üretmiyor denebilir dolayısıyla oyunlarda kasmalar,sıkıntılar yaşamaya başladım.
    Oyun konsolum var bundan dolayı bu bilgisayarda yüksek çözünürlüklü oyunlar oynanmıyacak. Sadece Fotball Manager strateji ve simülasyon oyunları oynamayı düşünüyorum.
    Bütçem: 300-400 TL (duruma göre daha da esnek olabilir)
    Sorum; Sadece Ekran kartını (Ati Hd Radeon 7850 ve 7870 ana kartla uyumlu gözüküyor) değiştirsem ve ram de yükseltmeye gitsem bu sistemin performansı nasıl olur ? İstediğim şekilde kullanabilirmiyim ?
    Önerilerinizi bekliyorum herkese iyi forumlar..

İşlemci: Core 2 Duo E6600
    Ekran Kartı: Ati Hd Radeon 4850
    Ana Kart: Asus P5B Deluxe
    Kasa: Cooler Master CMSTACKER
    Güç Kaynağı: CM 450W
    Ram: 3 GB

Not: Konuyu Düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulancestor -- 14 Aralık 2014; 12:49:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: soulancestor

Merhaba arkadaşlar Asus p5b deluxe ana kartım ve core 2 duo işlemcim var. Bu sisteme ek olarak Ati 4850 ekran kartım var. Ekran kartımı değiştirmek istiyorum Bütçem bu sistem için 400-500 TL. Bu sistem için ekran kartı ya da sistem için öneriniz ne olur ? Herkese iyi forumlar...

Guc kaynagin kac watt ?

• Onu hatırlamıyorum ama alabilirim güç kaynağı sorun değil... GM stacker kasam var... o bütçeyi güç kaynağından bağımsız düşünebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulancestor -- 12 Aralık 2014; 21:06:56 >
  • Arkadaşlar konumu tekrardan düzenledim önerilerinizi bekliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun sistem için tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.