Şimdi Ara

Sistemim için Corsair CX600 yeterlimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Corsair CX600 aldım umarım pişman olmam.Sistemim MSI GTX560 ti Hawk - i5 3570 - 8gb ram - 2 HDD. Bu sistem için yeterlimi?

• fazla bıle
  • cok rahat yeter hatta fazla bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlicanDernek

cok rahat yeter hatta fazla bile

fazla bile derken gereksizmi yani sizce önceki psu cm kasanın içindegelen 460 w psu idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DangerTuRK

quote:

Orijinalden alıntı: AlicanDernek

cok rahat yeter hatta fazla bile

fazla bile derken gereksizmi yani sizce önceki psu cm kasanın içindegelen 460 w psu idi.

Yeterli arkadaşım
  • daha ıyı ekran kartı taksan bıle calıstırır anlamında
  • Selamlar,

CX600 söylendiği gibi rahatlıkla yetecektir. İlerisi için de yatırım olarak düşünülebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rahat yeter, hemde kaliteli bir psu almışsınız. güle güle kullanın, ileride bir upgrade durumunda çok sorun çıkarmaz diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tech guru

Selamlar,

CX600 söylendiği gibi rahatlıkla yetecektir. İlerisi için de yatırım olarak düşünülebilir.

Peki şuanda 460 w psu var ve ekran kartımda gtx560 ti hawk bazen program acarken ekran 4-5 sn kararıp geri geliyor psu dan olabilirmi ?
  • Selamlar,

GTX 560 Ti için önerilen güç kaynağı 550W'tır. Şu anda kullandığınızın yetersiz gelme ihtimali var evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tech guru

Selamlar,

GTX 560 Ti için önerilen güç kaynağı 550W'tır. Şu anda kullandığınızın yetersiz gelme ihtimali var evet.

CX600 yarın gelicek inş ozaman sorunum kalmaz umuyorum. Ekran kartını test etmemi önereceğiniz bir program varmı? Furmark la test yaptım biraz 20 dk falan sıcaklık max 60 dereceye geldi ve ondan sonrada artmadı bu arada ekran gitmesi vs gibi bişeyde olmadı
  • MSI Afterburner deneyebilirsiniz. Kombustor ile kart zorlanabiliyor.
  • Yeterli.
  • Hayırlı olsun.Sisteminiz için gayet yeterli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.