Şimdi Ara

Sistemim Far Cry 3'ü minimumda kaldırır mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşlemci : İntel core 2 duo 2.20 GHz e4500
    Ram : 2 GB
    Ekran Kartı : Radeon x1550 512 mb
    Sistem : Windows 32 bit

Lütfen az da kassa oynamak istiyorum. Bir de böyle kullanılan oyun var mı diye sorucaktım. Cevap verenlere şimdiden teşekkürler

• LandBLade L kullanıcısına yanıt
    bu sistemde oynayamazsın çünkü ekran kartın Shader Model 4.0 uyumlu özelliklerine sahip olmalı malasef senin ekran kartın sadece Shader Model 3.0 destekliyor.

Far cry 3 En Düşük (minimum) Gereksinimler

İşletim Sistemi: Windows XP (Service pack 2) Windows Vista (Service pack 2) / Windows 7 (Service Pack 1) / Windows 8
    İşlemci: Intel Core 2 Duo E6700 @ 2.66 GHz / AMD Athlon 64 X2 6000 @ 3.0 GHz
    RAM: 2 GB (Windows XP) / 4 GB (Windows Vista, Windows 7, Windows 8)
    Gerekli Boş Harddisk Alanı: Oyunun kurulabilmesi için gerekli görülen boş alan 15 GB olarak belirtiliyor.
    Ekran kartı: 512 MB ve Shader Model 4.0 (Nvidia GTX8800 / (AMD) AMD Radeon HD2900)
    Direct X: Dx 9
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfun34_4

bu sistemde oynayamazsın çünkü ekran kartın Shader Model 4.0 uyumlu özelliklerine sahip olmalı malasef senin ekran kartın sadece Shader Model 3.0 destekliyor.

Far cry 3 En Düşük (minimum) Gereksinimler

İşletim Sistemi: Windows XP (Service pack 2) Windows Vista (Service pack 2) / Windows 7 (Service Pack 1) / Windows 8
    İşlemci: Intel Core 2 Duo E6700 @ 2.66 GHz / AMD Athlon 64 X2 6000 @ 3.0 GHz
    RAM: 2 GB (Windows XP) / 4 GB (Windows Vista, Windows 7, Windows 8)
    Gerekli Boş Harddisk Alanı: Oyunun kurulabilmesi için gerekli görülen boş alan 15 GB olarak belirtiliyor.
    Ekran kartı: 512 MB ve Shader Model 4.0 (Nvidia GTX8800 / (AMD) AMD Radeon HD2900)
    Direct X: Dx 9

CPU: Intel Core2 Duo E6700/AMD Athlon64 X2 6000+
    CPU Speed: Info
    RAM: 2 GB
    Video Card: Nvidia 8800 GTX/AMD Radeon HD 2900 or equivalent 512MB DirectX 9c card
    Sound Card: Yes

can you run it ten ve baktıgımda minimumda 3.0 512 mb ekran kartı istiyor sadece ekran kartı modeli eski oldugu için tutmuyor

ekran kartının ramin bir önemi yok sen bu oyunu 256 mb bir ekran kartı ilede çalıştıra bilirsin fakat ekran kartının Shader Model 4.0 desteklemesi gerekiyor senin ekrantın sadece Shader Model 3.0 destekliyor oyunu açmaya çalıştığında hata verecektir.

mesale sende 256 mb hd 2600xt olsa bu oyunu rahat açardın

http://www.youtube.com/watch?v=beK-8GMP9kY
  • kardeşim sen bi can you run it e gir ordan far cry 3 ü dene bak orda shader model kaç yazıyor :)
    gir steam far cry 3 sayfasına bak sh.5.0 istiyor orda yazanlar değişmiştir büyük bir ihtimalle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 3 Kaldırır mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Laptopum Diablo 3 Kaldırır mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim sistemim:

İşlemci: İntel Core İ5-450M 2.40 GHz
    Ram : 6 GB
    Ekran Kartı : Nvidia Geforce GT 310M 512 mb DirectX 10.1
    Sistem : Windows 64x

Ekran kartımın Shader Modeli 4.1 olduğuna rağmen en düşük ayarlarda 800 x 600 çözünürlük ile hiç kasmadan oynayabiliyorum fakat zevkli olmuyor çözünürlük 1024 x 768 iken de biraz kasıyor.
  • aasadasdsa A kullanıcısına yanıt

kardeşim heralde senin ekran kartın kötü yada crackli indimissin (crack yani beleş oyun) o yüzden para ile steamdan yada epic gemsde varsa alabilirsin ama bence ekran kartın kötüdür iyi günler. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaxtion -- 23 Aralık 2020; 12:36:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.