Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sangello -- 3 Eylül 2022; 1:52:45 >



  • Bence işlemci, anakartını değiştirmelisin. Darboğaz yapar ve rahatsız eder. i3 4. nesil işlemciden bile yavaş çünkü i7 920.
  • yeter mi hocam sen ne diyorsun? sende vardı sanırım bu seri işlemciden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forvet09

    yeter mi hocam sen ne diyorsun? sende vardı sanırım bu seri işlemciden.

    30 dk itibariyle yok. Skylake e geçtim tr de olmayan bir işlemci sipariş ettim i7 6400t diye.

    Konuya gelirsek bir miktar yapar, oc yapılırsa azaltılabilir ancak can sıkıcı seviyede olmaz. Oc şart, işi ileri götürmek isterseniz elimde işlemci var 1366 lga için 12 çekirdekli xeon satıyorum bu arada.
  • Dostum alacağın darboğaz miktarını söyleyim sana şu sistemde O.C yapmadan %25-%40 arasında bu senin canını çok sıkarmı bilmiyorum. U.High yerine High-Medium yaparsın pekte hissetmezsin gibi geliyor. Fakat ekran kartında dahil sisteminin komple değişip skylake ve DX 12 destekli bir mimariye geçmen lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sangello


    quote:

    Orijinalden alıntı: OBNelliel

    Dostum alacağın darboğaz miktarını söyleyim sana şu sistemde O.C yapmadan %25-%40 arasında bu senin canını çok sıkarmı bilmiyorum. U.High yerine High-Medium yaparsın pekte hissetmezsin gibi geliyor. Fakat ekran kartında dahil sisteminin komple değişip skylake ve DX 12 destekli bir mimariye geçmen lazım.

    Hocam öncelikle görüşleriniz için teşekkür ederim, OC yaptıktan ve ram ilavesinden sonra mevcut sistemimin darboğaz yapmayacağı en iyi ekran kartı nedir veya ne önerirsiniz ? Yada şuan mevcut kartım zaten darboğaz konusunda zorlanıyormudur,

    Şöyle birşey söyleyim ki bana sorarsan daha mantıklı ekran kartın şimdilik kalsın kötü diyemeyiz ona şimdilik tek eksiği DX 12. İşlemcin ve anakartının değişmesi lazım, bak bildiğin üzere dolar uçuk durumda sen şimdi bi DX12 GDDR5 iyi bir ekran kartına güzel para dökeceksin biliyorsun min 650 liradan bahsediyorum ki bahsettiğim aralıktaki kartlar Nvidia GTX 1050 Tİ ve AMD RX460. Şuanda sisteminde değişmesi gereken parçalar anakart + işlemci DDR4 düşünürsen bide ram belleklerin. Düşüncem şu bi i3 6100 veya İ5 6500 H110 matx bir anakart ve 8 gb ram bellek, bunların üstüne GTX 1060 bilemedin RX470~480 ekliyebilirsen ilerde rahat edersin. Elinden çıkart bence işlemci rami ve anakartını Skylake mimari yap, ardına bütçeni ayarlayıp çek ekran kartınıda 4-5 yıl rahat et.

    Bu arada kusura bakma RX480 alacağını görmemiştim. Yinede dediğim gibi o grafik kartına şuanki sistemin inan bana yakışmıyor çok sırıtıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OBNelliel -- 16 Kasım 2016; 11:8:37 >




  • Yeni sistem kurma vaktin gelmiş.SSD ve PSU hariç tüm parçaları değiştirmen lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.