Şimdi Ara

SİSTEMİ YARIN ALIYORUM NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞ YORUMLARINIZI ALABİLİRMİYİM SİSTEM HAKKINDA YARIN ALICAM.

BU KASA BU SİSTEME YETERLİMİDİR?

HEPSİ BİRBİRİYLE UYUMLUMUDUR?

GTA5'İ BU SİSTEM HANGİ SEVİYEDE OYNATIR?

YORUMLARINIZI ALABİLİRMİYİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WayneJoseph -- 4 Haziran 2015; 1:18:35 >

• WayneJoseph kullanıcısına yanıt
    seni tatmin edecek kadar akıcı oynatır. işlemci darboğaz yapar gibime geliyor ama tüm ayarlar high msaa kapalı çok rahat oynatır
    İŞLEMCİ: İNTEL CORE İ5-4460/ANAKART: MSI B85M-E45/EKRAN KARTI: ASUS STRİX GTX 960 2 GB GDDR5 128 BİT/HARDDİSK: WD BLUE 1 TB 7200 RPM/BELLEK: KİNGSTON HYPERX FURY 8 GB DDR3-1600 MHZ CL10 RAM/KASA: COOLER MASTER 600W K380/KASA FANI: AKASA 120MM SLEEVE BEARİNG SİYAH FAN/MONİTOR: 21.5 ASUS VS228D
  • o psu ile olmaz ayrıca darboğaz yapmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    I5 4460 3.2 Ghz/MSI H81M P33 Motherboard/ZOTAC GTX 970 amp! Extreme Core Edition GPU/2X4 GB Kingston HyperX 1600MHZ Memory/Crucial BX-100 120GB SSD/WD Blue 1TB HDD/Dark N10 Case/Xiagmatek 600W 80 Psu + Iphone 6S User
    Steam ID:gondikci
    Uplay ID:maliakin95
    PSN ID:Poine_00
  • quote:

Orijinalden alıntı: WayneJoseph

ARKADAŞ YORUMLARINIZI ALABİLİRMİYİM SİSTEM HAKKINDA YARIN ALICAM.

BU KASA BU SİSTEME YETERLİMİDİR?

HEPSİ BİRBİRİYLE UYUMLUMUDUR?

GTA5'İ BU SİSTEM HANGİ SEVİYEDE OYNATIR?

YORUMLARINIZI ALABİLİRMİYİM.

Güç kaynağı 600W olan bir kasa seçmenizi tavsiye ederim. 500W sıkıntılı gibi.
    İmkanınız olursa anakartı Asus H81M-PLUS alın.http://www.webdenal.com/asus-h81m-plus_615253.html
    r9 280, gta 5 için önerilen hd7870 den daha iyi. Ultra olmasa bile high ayarlarda oynayabileceğinizi tahmin ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.