Şimdi Ara

Sistemi Vatan daki Kampanyadan Topladım ! İnşallah Yol Göstersin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar aldığımız sistem bu. uzman arkadaşlarda ok derlerse inş size yol göstersin ışık tutsun.

q Q 6600 4 çekirdek intel işlemci

24 inç philiphs lcd dvi monitör (boynu 35 cm yukarı çıkıyor lcd tv gibi 360 derece dönüyor iyiki hp 22 inç almamışım)

Zotek 9600 gt 512 mb 256 bit ddr 3 kore malı kaçırmayın, hdmi çıkışı yok, yanlızca dvi-vga (sabredebilen asus 9600 gt alsın)

gigabyte n650 sli-ds4l (Çift PCI-E x16 arayüzü ile mükemmel grafik performansı 2 tane ekran kartı takılabiliyor) , 45 nm yeni işlemci desteği,
    1333 MHz FSB, ich 9 RAID özellikli tümleşik 4 x SATA 3Gb/s SATA arayüzü (bu özellik olmadan sata verimsizdir) , 8GB 'a kadar 4 x DDRII

2 * 1 GB DDR-2 800 MHz PC6400 CORSAIR (2X1) KİT gümüş renk kendinden soğutuculu

hard disk 32 mb 7200 prm 500 gb seagate

2 * 1 lg dvd rw sata secure disk (hatalı diskleri okur şifreli dvd yazar) 1 tanesi samsung 20 x olsa fena olmazdı

creative sbs a300 2+1 ses sistemi aldım (logitech x230 alın)

a 4 tech pk 636 ma hoparlörlü kamera asla kaçırmayın boynu uzuyor ve 360 derece dönüyor, masaya yapıştırabileceğiniz yapıştırıcı ve vidalar çıkıyor içinden

panzer tankı türk akıncısı cooler master rc-690 460 watt sli uyumlu kasa bu kasayı incelemeden xclio almayın. hiç gürültü yok. 10 üstünden 100, vidasız kurulum, 8 tane fan takılıyor, toz geçirmez 1 zırhla kaplı

MICROSOFT COMFORT CURVE VALUE PACK kalvye + mouse almazsan üzülürsün.

minton 111 kulaklık + ses giriş çıkış , kablo üstü ses + , - seçeneği, korumaların kullandığı kulaklık. mutlaka 1 görün derim

jw 7200 2 in 1 oyun konsolu titreşim + dual şok 4 tuşla kolayca oyna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyasizmir -- 10 Mart 2008; 0:16:19 >

• Güle güle kullan ama daha uygun yerler bula bilirdin vatan yerine...
  • tşk kardeşim ama.
    Yüzde 28 indirimlen aldım. + 5 taksit daha ne olsun. sistem aşağı yukarı 1800 / 5 taksit şeklinde. daha ucuzunu bulan varsa haber versin.
  • güncell.
  • hayırlı olsun, güle güle kullan
  • arkadasım hayırlı olsun bende sistemi degisicemde ddr 3 mü yapsam sistemi ddr2 mi yapsam karar veremedim farklarını da cok bilmiyorum acıkcası bu konuda beni aydınlatırsan sevinirim birde ddr2 yaparsam anakartı maximus formula düsünüyorum ?
  • tşk ler arkadaşlar. uzman arkadaşlar yorumda bulunsa daha iyi olur.

ddr 3 ramler biraz pahalı. ama param var diyosan. karar senin ama okadar uçmaya gerek var mı bilemem. ustalar karar versin.

sakın hem ddr 2 hem ddr 3 bulunan anakart alma. combo alma yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ddr konusunda ustalarında yorumlarını bekliyorum senin dedigin gibi kardesim pahalı ddr 3 ama ilerde ddr 3 e gecmek gerekirse anakart yine degiscek o yüzden.. birde maximus formulayla-p5k-e wi fi arasında 100 dolarlık bi fark var deger mi hangisini öneriyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freiboy21 -- 10 Mart 2008; 23:10:19 >
  • dostum önce croos fire yada sli falan yapıan mı onu söle, geleceğe yatırım budur. 1 de 2 sene sonra ddr 3 oturacak ozaman kadar ddr 13 çıkar boşver sen ddr 2 al.

şu sistemi öneririm. q6600 yada oyun falan oynıcaksan e8200
    anakart: gigabyte p35 ds 3l,, yada gigabyte p35 ds3 r rev 2.1
    ekran kartı; asus en8600 gt 512 mb 256 bit ddr 3 dvi-vga çıkış acelen yoksa asus 9600 gt paran yoksa palit 9600 gt yada palit 8800 gt 512bm 256 bit
    kasa; Lian Li PC-007 FB yada cooler master psu suz 1 model al + 550 watt lc power + fsb blue storm vs.. ne alırsan al paran yoksa al 1 dandik kasa psu sök yeni psu tak.
    ram A-Data Vitesta Extreme Edition 2*1 yada ocz reaper 2*1 paran yoksa kingstone 2*1 667 ddr 2
    hard disk seagate yada samsung 500 gb 32 mb 7200 prm
    monitör; 24 inç philiphs dvi - vga paran yoksa samsung 22 yada hp 22
    hoparlör; 2+1 logitech x230 paran yoksa creative sbs a 300
    lg dvd rw sata secure disk (hatalı diskleri okur şifreli dvd yazar) + 1 tane daha tanesi samsung 20 x olsa fena olmaz
    a 4 tech pk 636 ma hoparlörlü kamera asla kaçırmayın boynu uzuyor ve 360 derece dönüyor
    MICROSOFT COMFORT CURVE VALUE PACK kalvye + mouse almazsan üzülürsün.
    minton 111 kulaklık + ses giriş çıkış , kablo üstü ses + , - seçeneği, korumaların kullandığı kulaklık. mutlaka 1 görün derim
    jw 7200 2 in 1 oyun konsolu titreşim + dual şok 4 tuşla kolayca oyna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyasizmir -- 12 Mart 2008; 2:56:33 >

• usta alıcagım pc nin anakartını degismicem ilerde sli de olabilir o yüzden toplamısken en iyisini aliyim diorm asus maximus hakkında yorumu olan yok mu
  • usta arkadaşlar nerdesiniz.
  • usta arkadaşlarınız, üst konuyu hazırladı yol göstermek üzere çook daha önceden
  • haklısın erdem hocam.
  • Alınmış alıcak hocam. güzel toplamışsın. Daha ne olsun =)

güle güle kullan. iyi bi sistem olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilyasizmir

tşk kardeşim ama.
    Yüzde 28 indirimlen aldım. + 5 taksit daha ne olsun. sistem aşağı yukarı 1800 / 5 taksit şeklinde. daha ucuzunu bulan varsa haber versin.

YA AKRDEŞ BİŞİ DİCEM BU VATAN BİLGİSAYARIN KAMPANYASI İLE İLGİLİ.
    kampanya ile ilgili şartları okudum anladığım kadarıyla oarada yazılan bir müşteriye 1 tanesine ½25 indirim var diğerleri normal fiyattan
  • yok arkadaşım orda bişey yanlış anlama olmuş. kartı sadece bi kere gecirebilirsin. ve bütün ürünlerden bi tane alabilirsin.

2. gecirmede indirimsiz veriyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.