Şimdi Ara

Sistemi Toplayalım Artık - İÇERİİİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• LEON-X ve forvet09 size ne zaman soru sorduysam hepsinde cvp verdiniz sabırla :D çok teşekkür

• grafik sistemi için , oyun yok derken ve de PNY Quadro varken, 78xx serisi niye önerilir ,annamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 1 Mart 2013; 22:02:45 >
  • arkadaşlar bütçe kesin bi kararla 3.250tlye çıktı pazartesi alıcam sistemi,bu konuyu nasıl silebilirim bi türlü beceremedim :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kasa+monitör+klavye+mouse+ses sistemi bunlar gözüktüğü için tasarımlarına önem veririm sadece elektronik eşyalarda değil herşeyde tasarım benm için önce gelir önce tasarımı sonra ,kalitesi,sonra fiyatı

atıyorum 1000 liralık monitör 250 liraya düştü diyelim tasarımını beğenmediysem gidip hayatta almam,tasarım tasarım tasarım önce :)

kasa içindeki parçaların tasarımı önemli değil,kasa içinde kalıyolar zaten gözükmüyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

grafik sistemi için , oyun yok derken ve de PNY Quadro varken, 78xx serisi niye önerilir ,annamadım.

Adamın istediği sistemi q-4000 kullanarak toplasana bütçesine göre sana zahmet? q2000 deme bana, forumları gez ne kadar sıkıntı yaşadıklarına! Yetmiyor artık 2000...
  • önerilen sitemler güzel oyun yoksa quadro ekran kartı al tamamdır sistem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.