Şimdi Ara

sistemi topladım sonunda 1420 TL - teşekkürler DH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 aydır incelemem ve sizler sayesinde imzamdaki sistemi topladım ve kurdum..
    özellikle Mckhan , ThE LoSt ,::Ashes:: ,MÜŞAVİR ve diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum..
    iyiki varsınız... iyiki böyle bir platform var...

artık bana oyun tavsiyesinde bulunabilirsiniz

• İmzandaki sistem gayet güzel olmuş zaten buradaki arkadaşlar sistem konusunda tecrübeli arkadaşlardır.

Bu arada oyun tavsiyesine gelince oyun bölümüne açarsanız daha iyi yardımcı olurlar yani konu yanlış yere gitmesin

Oyun önerebilirizde fakat kendi konusunu açabilirseniz oyun bölümüne oradan daha iyi yardım alabilirsiniz ama örnek Crysis 2,GTA 4 Vs tarz oyunun ikisini beğeniyorum güzel oyun sonuçta.
  • güzel olmuş da imzadaki ramler 1.65v ilk başta bende de 1.65v ram vardı cpu boştayken 1.025v vide iniyordu ramleri 1.5v aldım 0.900v vid civarına geriledi.

yüke girince de 1.23v olurken 1.65vda 1.5v için 1.215v civarında kalıyor anakartta herşey aynı sistem aynı. bittechte de ram durumundan dolayı problem olabileceği yazılı. ramleri değiştirebilirsen iyi olur değişmezse kalsın öyle fırsatı gelince yenilersin ramleri
  • Rica ederim hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın
  • Buna benzer bir sistemi bende toplamayı düşünüyorum, Hangi parçaları nereden hangi fiyata aldığınızı yazarmısınız?
  • Hayırlı olsun.

Ram' ler kaç Volt ?
  • hayırLı oLsun güLe güLe kuLLanın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun iyi günlerde kullan
  • tekmardan mı aldın sistemi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.