arkadaslar az once patronun laptopu formatladım ..format oncesı yedek aldım ..yedekler arasında sırketın maıllerıde vardı ofıs autloku yedekledım ..fakat masaustune attıgı dosyayı almayı unutup formatladım .. recovery fıles ıle kurtarmayı deneyecegım .. baska konu hakkında bılgısı olan varmıdır .. ??
quote:
Orijinalden alıntı: nıggaa
arkadaslar az once patronun laptopu formatladım ..format oncesı yedek aldım ..yedekler arasında sırketın maıllerıde vardı ofıs autloku yedekledım ..fakat masaustune attıgı dosyayı almayı unutup formatladım .. recovery fıles ıle kurtarmayı deneyecegım .. baska konu hakkında bılgısı olan varmıdır .. ??
aslında pek kurtarılabileciğini sanmıyorum ama her zaman denemek de fayda var neyse formatladığın hd e kesinlikle hiçbirşey yükleme harici başka bir hd in varsa ve ondada işletim sistemi kuruluysa onu tak bilgisayara o hard diskten çalıştır. o diske Active@Undelete - - file recovery pc inspectorprogmraları kur ve tabi format attığın diğer hd de bilgisayar bağlı olacak, ve sonra dediğim programları çalıştır ve dene inşallah kurtarabilirsin ama burda en önemli kısım şu hiç bir program yüklememiş olman gerekiyor her program yükledikten sonra pc eski bilgileri siler kolay gelsin
anladım hocam eyvll ..bısı kurmadım bende dusunuyorum ne yapabılırım dıye .. netten arastırıyordum .. get the back dıye bır program buldum .. bakıcam artık bırsekılde cozecegım olmadı canım sagolsun npalım ... ılgılendıgınız ıcın sagolun ..
quote:
anladım hocam eyvll ..bısı kurmadım bende dusunuyorum ne yapabılırım dıye .. netten arastırıyordum .. get the back dıye bır program buldum .. bakıcam artık bırsekılde cozecegım olmadı canım sagolsun npalım ... ılgılendıgınız ıcın sagolun ..
ne demek hocam elimizden bir şey gelse de yardım etsek son önerim ise iyi bir program diye biliyorum Easy recovery bu arada eğer sorunu çözebilirsen buraya paylaşki bizde yararlanalım sana kolay gelsin
elbette .. tskler tekrar ..
recovery my fıles programı ıle butun ofıs belgelerını neredeyse kurdardım ... ne ısıme yaradı ? hıcc .. ..benım ıstedıgım archıve dosyası yanı autlokun yedegıydı ..malesef yok bulamadım .. zaten kurtardıgı belgelerın bır kısmıda ıcerıgı yok .. formatlı pc den demekkı bu kadar verı kurtarabılınıyor ..
quote:
recovery my fıles programı ıle butun ofıs belgelerını neredeyse kurdardım ... ne ısıme yaradı ? hıcc .. ..benım ıstedıgım archıve dosyası yanı autlokun yedegıydı ..malesef yok bulamadım .. zaten kurtardıgı belgelerın bır kısmıda ıcerıgı yok .. formatlı pc den demekkı bu kadar verı kurtarabılınıyor ..
yani pek bulunacağı nı zannetmiyordum ama yine denemiş oldun
aynen ole ustat .. ısım yokdu ugrasdım ıste ..bısı cıkacagından degıl yanı .. ..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ercan2007
quote:
aynen ole ustat .. ısım yokdu ugrasdım ıste ..bısı cıkacagından degıl yanı .. ..
en iyisini yaptın hocam hiç değilse bir daha allah göstermesin böyle bir şey oldumu nasıl davranağını öğrenmiş oldun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme