Şimdi Ara

Sistemi almadan önce bu sistemi yorumlayabilir misiniz? (RTX 2060)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Forumda bir haftalık araştırmalarım ve sizlere danışmalarım sonucunda aşağıdaki görseldeki gibi bir sisteme karar kıldım. Donanım konusunda teknik açıdan ne yazık ki bilgim yok o yüzden sistemi almadan önce tekrar bir danışma gereği hissettim.

    Öncelikle AMD istemediğim için Intel/nVidia yöneldim. Overclock yapmayı düşünmüyorum. Oyun ve grafik tasarım / kodlama işlerim için kullanacağım sistemi.

    Aklıma takılan ilk soru bu 2666hz ram yerine aynı fiyat bandında 3000hz ram'e yönelsem daha mı iyi performans alırım? Örnek olarak aşağıdaki linkteki ram (8 gb olarak) mi iyi kalır yoksa benim seçtiğim hyperx ram mi?
    https://www.incehesap.com/corsair-16-gb-2x8gb-ddr4-3000mhz-ram-bellek-cmk16gx4m2d3000c16-fiyati-41171/?gclid=EAIaIQobChMIwbnunILa4AIVRaQYCh3QdAHuEAQYBCABEgI3kPD_BwE

    Diğer sorum ise seçtiğim anakart yeterli midir? Anakart seçerken kıstas nedir? Asus anakarta yönelmek istiyorum. Asus anakart tavsiyesi yapabilir misiniz?

    500w PSU bu sistem için yeterli olur mu? İnternette hesaplama sistemini kullanarak hesaplama yaptığımda aşağıdaki donanımın 500w'a bile yaklaşmadığını gördüm. Bu konu hakkında bir bilgi verebilir misiniz?

    Sistemi almadan önce bu sistemi yorumlayabilir misiniz? (RTX 2060)


    Şimdiden teşekkür ederim.







  • uyumlu ve güçlü bir sistem. anakart bu işlemci için yeterli çarpan kilidi bile yok zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.