Şimdi Ara

sistemi alıyorum son öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    xfx 6950 1gb çift fanlı ekran kartı
    g.skill 1600mhz cl7 2x2 4gb sandy bridge uyumlu 1.5volt ripjawsx ram
    seagate 500gb sata3 2 tane raid0 total 1tb harddisk
    msi p67 g45 anakart
    cooler master haf 912 750w kasa (psusuz satmıyorlar seasonic 750w at ithalatcı getirmiyormuş)
    dvdrw samsung
    cooler master hyper 212 işlemci sogutucu
    2200 TL

bilgisayarı bugun alıcaktım kasa 1 hafta sonra gelecekmiş psusuz satmıyorlar harddiski sordum seagate usb 3.0 oldugu icin seagete raid yapalım dediler peki dedim kasa gelince arayacaklar bende son önerilerinizi almak istiyorum

• bence raid yapmayınız onun yerine 1 tb hdd alınız hdd wd veya samsung olsun bunun dışında herşey güzel
  • Sistem gayet iyi görünüyor

Raid 0 yapın ek performans alınıyor sonuçta...

Kasa da eğer C.Master GX serisi psu varsa sesli çalışır boş kasa + psu alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Sistem gayet iyi görünüyor

Raid 0 yapın ek performans alınıyor sonuçta...

Kasa da eğer C.Master GX serisi psu varsa sesli çalışır boş kasa + psu alın.

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-44817-ASUS-EAH6950-DCII-2DI4S-1GD5--HD6950--1-GB--GDDR5--256-Bit--Ekran-Karti.html
    psuya baktım ondan değilmiş abi bu ekran kartını alsam crosfire icin uygun olur mu sanki bi yerlerde msı g45 e crosfire icin sıgmıyo falan diye bisey duymustum

• quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

intel i5 2500k işlemci
    xfx 6950 1gb çift fanlı ekran kartı
    g.skill 1600mhz cl7 2x2 4gb sandy bridge uyumlu 1.5volt ripjawsx ram
    seagate 500gb sata3 2 tane raid0 total 1tb harddisk
    msi p67 g45 anakart
    cooler master haf 912 750w kasa (psusuz satmıyorlar seasonic 750w at ithalatcı getirmiyormuş)
    dvdrw samsung
    cooler master hyper 212 işlemci sogutucu
    2200 TL

bilgisayarı bugun alıcaktım kasa 1 hafta sonra gelecekmiş psusuz satmıyorlar harddiski sordum seagate usb 3.0 oldugu icin seagete raid yapalım dediler peki dedim kasa gelince arayacaklar bende son önerilerinizi almak istiyorum

Güzel sistem, raid0 yapın iyi olur. İşlemci soğutucusu olarak sunbeam ccf alabilirsiniz tahmin ederim ki daha ucuzdur.
  • Sisteminizi inceledim parçalarda ve seçtiğniiz ürünlerde herahgi bir sıkıntı yok fakat sizin kasanızda beraber gelen PSUyu söyleyebilrseniz iyi olur ama söyleki durumda boş kasa alınıp beraberinde güç kaynağı alınablir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

Sisteminizi inceledim parçalarda ve seçtiğniiz ürünlerde herahgi bir sıkıntı yok fakat sizin kasanızda beraber gelen PSUyu söyleyebilrseniz iyi olur ama söyleki durumda boş kasa alınıp beraberinde güç kaynağı alınablir.

güç kaynagı high power galiba ve kasa psusuz gelmicekmis adamlar dedi kasayı siz alın gelin diger parcalarıda takabiliriz dedi kadıkoyde haf 912 bulamadım kasa+psu alınca daha pahalı oluyor.ayrıca ilk haf 912+seasonic 750at alcaktım seasonici ithalatcı firma bir daha getirmicekmiş dediler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun gayet güzel sağlam parçalar kurmuşsunuz gerçekten 5 yıl rahat gider.Bir ben alamadım gitti.
  • şuan vatanda çok cazip haftasonu indirimi var gene fiyatlar baya fark ediyor.orayada bakmanızı öneririm.seçtiğiniz parçaları daha ucuza alma ihtimalinizde olabilir.ayrıyetten şahane makina olmuş hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneshatipoglu -- 17 Eylül 2011; 15:06:40 >
  • forumda ilk defa raid yapmayın diyeni gördüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.