Şimdi Ara

SİSTEMİ ALDIM SİZCE NASIL ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YOK YA BU DÜNYADA GÜVENEMİCEZ KİMSEYE YAA...

BANA DEDİKİ SEN FORUMLARA BAKMA YALAN YANLIS SÖYLÜYOLAR GÜVEN BANA DEDİ.GERÇEKTEN GÜZEL SİSTEM..DEDİ
  • SORUN SADECE ANAKART VE KASADAMI EKRAN KARTI RAM FALAN İYİMİ ?
  • Bir tek sağlam güvendiğim kaynak DONANIMHABER oldu. Şu anki sistemi bu haliyle topladıysam DONANIMHABER sayesinde toplamışımdır. Kim söylemişse onu çok yanlış düşünüyor.
  • Yardım edin ne yapmam lazım çok mu kötü yaw sistem :S o kadar para verdik
  • Dostum sana biz bu ürünleri yazdık, o arkadaşına selam söyle verdikleri ürünleri bunlarla karşılaştırsın bakalım sonra da bu işi bıraksın yapmasın ...

Gigabyte MA790X-UD4/DDR2 1200 S+GL+1394+16X*2 940p
    AMD Phenom II 940 X4 QuadCore (3.0 GHz) 8MB
    Zotac GTX 260 SYNERGY 896 MB 448Bit GDDR3 16X
    Samsung 320 GB 7200 RPM 16MB SATA2
    Kingston HyperX 4 GB (2*2) 1066MHz DDR2 CL5
    Samsung Dvd-Rw 22X SH-S223F/B Sata Siyah
    Akasa ZEN Siyah ATX Kasa+520W PSU (AK-ZEN520-BKT)

Asus M3N78-EH GF8200/DDR2 1066 S+GL+RAID+16X 940p
    AMD Phenom II 940 X4 QuadCore (3.0 GHz) 8MB 940p
    A-DATA 4 GB (2*2) 800 MHz DDR2 RAM Extreme Ed. CL4
    Sapphire HD4870 Vapor-X 1 GB 256Bit GDDR5 16X
    Samsung Dvd-Rw 22X SH-S222A Pata Siyah
    Asus TA951 350W ATX Kasa (Siyah)

Anakart tarihi eser ve Nvidia çipsetli.
    Kasa tam felaket

Yerinde olsam direk götürür yazdığımız kasayı toplatırdım. Bu kadar da olmaz yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 3 Temmuz 2009; 0:05:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: okanbozkurts

Kasada bulunan psu sisteminiz için yetersiz o şekilde sistemi kullanmayın 500W civarı bir psu işinizi görecektir. Bu konuda sistemin siparişini vermeden önce konu açsanız çok daha iyi bir sistem toplayabilirdiniz.

evet, bu forumda bu işi çok iyi bilenler var, zaman ,zaman görüş ve tavsiyelerinden yararlandık yararlanıyoruz bu gibi sorunu olan arkadaşların dikkatine diyorum.teşekkür ediyorum.
  • Ekran kartı zotac dedi bu ekran kartı tavsiye etmiyorum dandik dedi hemde yok su anda dedi sen ekran kartı arıyosan ati sapphıre alcaksın dedi..anakartıda değiştirdi :S Abi sen bana güven fln offfffff çıldıracam
  • telaş etme dostum..ürün iade hakkı diye birşey var..önerilen bileşenler exa'da mevcut..sen o tanıdığına bel bağlamadan telefon aç ve ne yapılabilir görüş..LEON-X arkadaşımızın önerdiği bileşenleri not et ve onları almak istediğini belirt..birşeyler yapacaklardır..
  • Zotac markasına dandik demesinden bilgisizliği belliymiş zaten.
    Burada kimse sana mal satmıyor en azından. herkes senin yerinde olsa kendisine ne alırdı onu söylüyor. Aldığın sistem de fena değil ama sana önerilen sistem kadar da iyi değil. Bu kadar kişi aynı şeyi söylüyoruz boşa değil herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xesoesx

Ekran kartı zotac dedi bu ekran kartı tavsiye etmiyorum dandik dedi hemde yok su anda dedi sen ekran kartı arıyosan ati sapphıre alcaksın dedi..anakartıda değiştirdi :S Abi sen bana güven fln offfffff çıldıracam

Zotac markayı tavsiye etmiyorum mu dedi :D akşam akşam güleceğim yoktu yaw ben kullanıyorum ve benim gibi bir çok arkadaş kullanıyor. Bir problemini görmedim Allah'a şükür...

• Leon-x'e katılıyorum.

Öyle kasa ve psu mu olur? Anakartın nvidia chipsetli dandik modellerden olduğunu da yeni görüyorum...

Ayrıca siz bana kalırsa, internetten sipariş etmeyip bu bilgisayarcıyla yüz göz olarak hatayı en başından yapmışsınız.
  • Ayak üstü tufayamı geldik naptık ya napacam ben şimdi boşu boşuna paramı verecem yaw :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: xesoesx

Ayak üstü tufayamı geldik naptık ya napacam ben şimdi boşu boşuna paramı verecem yaw :S

parayı vermediyseniz kesinlikle ödeme yapmayın..ürünler de gelirse geri iade yollayın..yukarıda dediğim gibi exa'dan aldıysanız telefon açıp, duruma açıklık getirip, çözüm arayın..hatta mümkünse oraya gidin..
  • Bence o eleman üye olsun buraya buradaki topladığı sistem üzerine konuşalım eğer kendine güveniyorsa.

Yazık yani, Zotac'ı kötülemesi eski anakart vermesi, elinde olan ürünleri övmesi kötü olmuş...

Seni düşünen biri olsaydı zaten derdi ki elimdeki ürünler bunlar bunlara göre bir sistem yaz öyle gel al diyebilirdi...

İade etme hakkın var ödeme yapmadın umarım... Olduğu gibi ver ya istediğim parçaları ver ya da iade ediyorum de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 3 Temmuz 2009; 0:30:37 >
  • Onunda elinde parça yoktu..

Oda exa.comdan aldı.Sipariş verdi.Fiyatı ödeme yaptım kredi kartından cekildi.
  • ürünler elinize geçmediyse kargoyu açmadan geri iade yollayın ve exa'ya durumu bildirin..ürün kabul sorunu olmaz böylece..sonra LEON-X arkadaşımızın önerdiği bileşenleri sipariş edin..diğer adamdan satınaldığınız ürünleri de geri verip ödemenizi geri almaya çalışın yahut yine LEON-X arkadaşımızın önerdiği bileşenlerden elinde mevcutsa uygun fiyattan almayı talep edin..buna hakkınız var..telaş etmeden yapacağınız işlemleri sıraya koyun ve uygulayın..
  • ARKADAŞLAR HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM SİSTEMİ YANLIŞ YAZDIM

BEN ORADAN ALDIĞIM SİSTEMİ ÇIKTISINI FLN ALMADIM EVDE HATIRLADIĞIM KADAR YAZDIM YANLIŞ YAZMIŞIM SİSTEMİN GERÇEK HALİNİ YAZIYORUM... BUNA YORUMLARINIZ YAPIN LÜTFENNN...

AMD Phenom II 940 X4 QuadCore (3.0 GHz) 8MB 940p

Asus M4N78 SE NF720D /DDR2 1066 S+GL+RAID+16X 940p

Kingston HyperX 4 GB (2*2) 800 MHz DDR2 RAM CL4

Sapphire HD4870 Vapor-X 1 GB 256Bit GDDR5 16X

Samsung Dvd-Rw 22X SH-S223F/B Sata Siyah

Asus TA951 350W ATX Kasa (Siyah)

TOPLAM1.207,45 TL

• Anakart kötü kasa psu zaten sistemi kaldırmaz 350w ekran kartıda daha iyi seçilebilirdi.
  • anakart ,amd 780 veya 790 çipsetli ,kasada en az 500 watt power lı bir kasa olmalıydı..
  • 1.207 tl veriosun güsel bi kasa seç bari cm ve akasa kasa modellerine bakabilrdn
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.