Şimdi Ara

Sisteme uygun işlemci tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Anakarthttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-m5a97-r20-amd-970_sb950-am3-ddr3-2133mhz-oc-anakart.html
    Ekran Kartıhttp://www.vatanbilgisayar.com/r9-280-dual-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html
    Ram 4x2http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-4gb-hyperx-genesis-ddr3-1600mhz-cl9-pc-ram.html

İşlemcim hali hazırda fx6300 şu an. GTA5'i bekliyorum oyunun sistem özellikleri açıklandı ki max. gereksinimler şöyle;
    Önerilen:
    İşletim Sistemi: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
    İşlemci: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
    Bellek: 8GB
    Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
    Ses Kartı: 100% DirectX 10 destekli
    HDD: 65GB boş alan

Şimdi bu gereksinimlere göre işlemcim dışında tüm bileşenler yetiyor. İşlemcim sistemime eklediğim son parçaydı ki bayağı bir aceleye getirmek zorunda kaldım. Birkaç yerden de sisteme göre işlemcinin yetersiz olduğu söylendi. Hazır imkanım varken işlemcimi değiştirmek istiyorum. 8320 veya 8350 arasında kaldım. Sizce bu iki işlemci sisteme nasıl gider, yorumlarınızı bekliyorum.

• Vatanda 8320 indirimde alabilirsiniz. Ama oyunun çıkmasına daha çok var. Bekleyin bence eğer elinizdeki işlemci yetmeyecek ise öyle alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam elindeki anakartla fx-6300'u 4.5ghz'e cikarabilirsin. bu da iyi bir ekran kartiyla 1080p yuksek detay oynatir buyuk ihtimalle.
  • Umut Mert Bey kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkür ederim :)

dediğim gibi şu aralar öyle bir imkanım varken değerlendirmek istiyorum. çok kafam basmaz bu konulara ama elimdeki ekran kartına yetersiz bir işlemci olduğu kanısına vardım okuduklarıma ve söylenenlere dayanarak.
  • oc yapmayı denedim de beceremedim :)

8320 ile 8350 arasında aradaki farka değecek kadar ciddi bir fark var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Difiction

cevap için teşekkür ederim :)

dediğim gibi şu aralar öyle bir imkanım varken değerlendirmek istiyorum. çok kafam basmaz bu konulara ama elimdeki ekran kartına yetersiz bir işlemci olduğu kanısına vardım okuduklarıma ve söylenenlere dayanarak.

Bence oyunun çıkmasını bir bekleyin zaten minumum gereksinimler var sizde eğer istediğiniz performansı alamazsanız öyle alın. Paranız boşa gitmesin.

• konu güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistemime İşlemci Tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    Bu sisteme soğutucu önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Işlemciye adam gibi Soğutucu alip 4.3 4.4GHzye çıkarırsanız oynatir oyunu rahatlıkla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.