Bildirim
Sisteme Uygun Ekran Kartı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Nvdia=8600GT-8800GTS-7600GS-7600GT(Palitten şaşma)
ATİ=X1650pro-X1950pro-Xt(sapphire den şaşma)
Seç beğen al -
Dostun tavsiye ettiğin ekran kartları sistemimde çalışmaz. -
agp olduğu için sistemimdeki kartı tavsiye ederim.X1600pro.Sorunsuz ama ısınıyor biraz.Overclock düşünürsen 7600Gs agp derim.Eksen'de vardı sanırım.Kadıköyde.Palit sanırım diğer markalar çok iyi o/c olamıyo.Ama biraz pahalı X1600'den 50-60ytl'cik.X1600'ü ben hepsiburadadan 175'e aldım.Gayet uygun Fear'ı bile 104*768'de takılmadan AA/AF kapalı oynayabiliyorum.Palit pahalı dersen bunu al erim ben -
Sapphire ATI X1600PRO (128Bit) 256MB Avivo 8X Ekran Kartı
Sapphire
uyuşurmu benim sistemle -
Bence sana şuan için agp de en uygun olacak kart XFX 7600GT..Ben daha önce kullandım gerçekten çok güzel bir kart..Düşündügün saphire 1600 ' e nal toplatır 7600GT..Aralarında 100YTL lik fark var ama bu sorun deilse bence değer.. -
quote:
Orjinalden alıntı: mgurgen
Bence sana şuan için agp de en uygun olacak kart XFX 7600GT..Ben daha önce kullandım gerçekten çok güzel bir kart..Düşündügün saphire 1600 ' e nal toplatır 7600GT..Aralarında 100YTL lik fark var ama bu sorun deilse bence değer..
Tşkler dostum ama ben
Sapphire ATI X1600PRO (128Bit) 256MB Avivo 8X Ekran Kartı
siprariş verdim -
HAyırlı olsun kar..Umarım memnun kalırsın. -
keşke aceleci davranmasaydın ama genede hayırlı olsun -
Teşekürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X