Şimdi Ara

sisteme gtx 570 tf3 takarsam nasıl olur (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    x6 1055t ya da i5 2500k ya bütçeyi artırabiliyorsan artır
  • arttırıcam galiba 1400tl oluyor hesapladım x6 1100t be alıcam power alıcam birde gtx570 alıcam ama vatan girmedi galiba bu hafta indirime
  • @yiitwister ben havaya mı konuşuyorum 1100T nedir arkadaşım ? x4 ile x6 oyun performanslarında fark yok diyorum anlatamıyorum herhalde ben daha ne diyim çok istiyorsan al

illa saçma sapan benchmark site linkleri gerekiyorsa buyur altlarda var oyun testleri

http://www.anandtech.com/bench/Product/102?vs=146
  • arkadaşım bence al gitsin 5000watt yeterli gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: xlmnt13

RAM yetmez diyenleri anlamıyorum. RAM le ilgili sıkıntı yaşamazsın. 500 watt high power la gtx 570 rahatlıkla çalışır. ben 2 ay kullandım. işlemci fanin iyi ise az oc yap. benim sistemim toplam çektiği watt 400 u geçmiyor.

ama yerinde olsam hd 7850 yi bekleyip onu alırdım.

arkadaşa katılıyorum. Tek sorunun şuan için power gibi duruyor.
  • sözümü dinleee 570 e yakışır bir sistemkur yarın aldıklarını takasla yükseltmeğe kalkarsan şaşırmam haaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: _G_K_N_

@yiitwister ben havaya mı konuşuyorum 1100T nedir arkadaşım ? x4 ile x6 oyun performanslarında fark yok diyorum anlatamıyorum herhalde ben daha ne diyim çok istiyorsan al

illa saçma sapan benchmark site linkleri gerekiyorsa buyur altlarda var oyun testleri

http://www.anandtech.com/bench/Product/102?vs=146

sisteme gtx 570 tf3 takarsam nasıl olur

fark olup olmadığına siz karar verin
    burada battlefield 3 ten bahsediyoruz herhangi bir oyundan değil

• arkadaşım gtx 570 alacağına gtx 600 serisi 1-2 ay içinde piyasada olacak ekran kartları fiyatları zaten düşecek ama gtx 570 e vereceğin bu parayı gider gtx 600 serisinden alırsın gtx 600 serisinin en düşük modeli gtx 580 ayarında olacakmış ve gtx 570 civarı fiyatı var yani 1000 tl civarı
  • ayriyetten psu yetersiz anakartı aslında değiştirsen ii olur ramlarde mecburen edğişecek yani kısaca yeni bilgisayar alacakmışın gibi olur sana en fazla 1400 tl ye maal olur (ram ekran karı anakart psu )
  • quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

kendin test ettin mi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

kendin test ettin mi ?

evet ettim kendi 4c vs 4c testime bakabilirsin
    en altta bf3 aynı karelerden fpsler var

http://forum.donanimhaber.com/m_58123919/tm.htm

• Phenom II X6 ve X4 göremedim ? testlerde
  • quote:

Phenom II X6 ve X4 göremedim ? testlerde

phenom 2 x4 x6 yok x4 ye eşit olan q6600 var onun yetmediği ortada
    yukarıdaki resimde de x6 ile karşılaştırılmış x4 var
    bf3 single player testlerine bakarsanız x2 ile x4 de aynı performansı verir
  • neyse beni ilgilendirmez alan bana almıyor sonuçta ben gerekeni söylerim gerisine karışmam Q6600 ile Phenom II X4 denk değil ayrıca
  • quote:

neyse beni ilgilendirmez alan bana almıyor sonuçta ben gerekeni söylerim gerisine karışmam Q6600 ile Phenom II X4 denk değil ayrıca

her q6600 ün 3.2ghz e oc olabildiği için denktir
    gidip x4 ü 4ghz e oc yaparsanız biraz farkı açarsınız ama diyelim ki x4 955 ile q6600 3.6ghz lerde bu cpu lar eşittir denebilir
  • kendiniz söylüyorsunu OC yaparsak ! ben x4 işlemcimi OC yaparak stok 2500k ile aynı değerleri alıyorum, bu konu gereğin fazla uzadı saçma bir hal aldı daha konuya mesaj yazmak istemiyorum.

Bu konu ile ilgi alıntı yapmayınız sevinirim
  • benim bir şey uzattığım yok
    size x4 ile x6 ın aynı performansı vermeyeceğini ss ile kanıtladım ama siz alıntılarla ve konuya tam hakim olmadan kesin konuşmalarla işi uzattınız
    insanları bilgilendirirken dikkatli mesaj atmak da yarar var diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 10 Mart 2012; 1:05:50 >
  • sen haklısın(!) tamam oldu mu ?
  • olay keşke haklı olup olmama olsa
    burada arkadaş büyük ihtimal büyük sıkıntılarla biriktirdiği 1200TL parasını en iyi şekilde kullanmak istiyor
    ben sadece onu doğru bilgilendirmeye çalışıyorum hepsi bu hocam
    yanlış bir şey yazdıysam kusuruma bakma
  • x6 1055T önererek çok doğru yönlendiriyorsunuz tebrikler

HD 6990 ile 1920x1080 med. ayarda sadece BF 3 oynanacaksa x6 1100T almalı testlerde iyi iş yapmış yada 25-30 daha verip FX8120 almak çok çok daha mantıklı ve isabetli olur, yada x4 alamak en iyisi f/p/oyun açısından

daha cevap yazmak istemiyorum ama ille yazmak zorunda kalıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkn_ymz -- 10 Mart 2012; 1:37:20 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.