Şimdi Ara

Sisteme Ekran Kartı Ekleyeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Belki bilirsiniz yaklaşık bundan 3-4 ay önce desktop kasa aldım sadece lenovo marka 1000 tl'ye.Fakat her şey iyi güzel kasanın maliyetini azaltmak için ekran kartı koymamışlar.İşlemci vs diğer bakımdan iyi sayılır.Fakat ekran kartı onboard. (intel hd 2000)

Kasanın özelliklerine gelecek olursak;

4gb ram
    500 gb harddisk
    intel i5-2320 4 çekirdek işlemci 3.0ghz
    intel hd 2000 ekran kartı.

Dediğim gibi bilgisayarı ben sipariş etmemiştim o yüzden böyle kullanmak zorundayım.Güncel oyunların hiçbirinde şansım yok malesef fps alamıyorum ekran kartı olmadığından dolayı.Şimdi ben bu bilgisayara ekran kartı almak istiyorum şöyle fazla maliyetli olmayacak fakat güncel oyunlarda iyi performans sergileyebilecek.(örneğin battfield 4 türevi oyunlarda medium-highta 35-40+ fps bile görsem yeter bana)

Ben bu konulardan anlamıyorum malesef aydınlatırsanız çok teşekkür ederim.Acaba her kart uyum sağlar mı kasayla? kasada yer varmıdır vs?

Kasa lenovo h520 serisi fakat bu kasadan 2-3 tane var özellik olarak ekleme azaltma yapılmış.

Teşekkürler.

Sisteme Ekran Kartı Ekleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-323E4D72D -- 16 Şubat 2014; 22:15:55 >

• Güncel...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.