Şimdi Ara

Sistemde iptal olan maç. Önemli!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir sistem kuponu yaptım. 8/2 hepsi 1/0 maçların oranlar 14-15 civarı. 8 maçın biri ertelendi haftaya Varese maçı diğerlerinden sadece 1 tanesi tuttu. Para alır mıyım? Alırsam ne kadar alırım. Tutan maç 14 orana sahip. Lütfen yardım.

• kupon geçersiz sayılır yatırdığını parayı geri alırsın.o tutan maçın bir önemi yok malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oasisinet

kupon geçersiz sayılır yatırdığını parayı geri alırsın.o tutan maçın bir önemi yok malesef.

Emin misin hocam? Kupon geçersiz sayılırsa kupon bedeli 28tl yi geri alırım. Ancak iptal olan maçın oranı 1 den hesaplanırsa bu defa 14tl alırım. Yani benim için burası önemli.
  • bayiye gidip kuponu okuttursana?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mister Spak

bayiye gidip kuponu okuttursana?

internetten oynadım dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugtim

quote:

Orijinalden alıntı: Mister Spak

bayiye gidip kuponu okuttursana?

internetten oynadım dostum.

aciklamasi vardir mutlaka orada

• Bakalım. Arkadaş kupon tutarını geri alırsın demiş. keşke öyle olsa. 28tl alırım geri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tugtim kullanıcısına yanıt
    hocam benim bildiğim sistem kuponunda ya en az iki maç bilip para alırsın ya da hiç alamazsın.sen bir maç iptal olduğu için ikiyi tutturma şansını kaybetmissin.14 tlyi nasıl alacaksın onu anlamadım maçın oranı 1 olduğunda.

• İptal olan maçı da tutmuş sayacak ancak oranı 1 olacak yani etkisiz olacak. 1*14 (sistem 2 den dolayı) = 14 yani 14tl. Öyle değil mi ya. @oasisinet
  • tugtim kullanıcısına yanıt
    hocam öyle olacağını sanmıyorum yine de emin olmak için beklemekten başka çare yok.bugün yansır hesabına sonuç zaten.

• quote:

İptal olan maçı da tutmuş sayacak ancak oranı 1 olacak yani etkisiz olacak. 1*14 (sistem 2 den dolayı) = 14 yani 14tl. Öyle değil mi ya. @oasisinet

Evet 14 tl para alacaksın eğer iptal olan maç 24 saat içinde oynansaydı.Maçın sonucunu bekleyecektin.Ama haftaya ertelenmiş o yüzden dediğin gibi oranı 1 sayılacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek hakkın VAR..!

quote:

İptal olan maçı da tutmuş sayacak ancak oranı 1 olacak yani etkisiz olacak. 1*14 (sistem 2 den dolayı) = 14 yani 14tl. Öyle değil mi ya. @oasisinet

Evet 14 tl para alacaksın eğer iptal olan maç 24 saat içinde oynansaydı.Maçın sonucunu bekleyecektin.Ama haftaya ertelenmiş o yüzden dediğin gibi oranı 1 sayılacak

Ben de öyle tahmin ediyordum. Sağlık olsun. O maçın da 1/0 olma ihtimali çok çok düşük olduğu için hayırlısı oldu belki de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek hakkın VAR..!

quote:

7tl verdiler dostum. Ben böyle bir hesaplama görmedim. Adamlar kupon bedelini oynadığım maç sayısına bölüp. Tutan maç sayısı kadar para veriyorlar. Yani benim kupon bedeli 28tl idi. 8 e böldüler 3.5tl oldu 14 katlı bir maçın ile oranı 1 olan iptal maçının kolon parası olarak 7tl verdiler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.