Şimdi Ara

Sistemde hala kaydı görünmeyenler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • E-devlet üzerinden Öğrenci Belgesi Sorgulama dediğim zaman "Size ait aktif bir öğrencilik bilgisi bulunamadı." diyor.

Hala bu durumda olan varmı benim gibi? Ne zaman düşer bu sisteme? Ne mesaj ne e-posta gelen giden hiçbir şey yok.

Üniversitemin sitesinde "E-DEVLET ÜZERİNDEN KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İÇİN TEKRAR YÜKSEKOKULUMUZA GELMELERİNE GEREK YOKTUR HERHANGİ BİR EVRAK TESLİM ETMEYECEKLERDİR." yazıyor E-devlet üzerinden kaydımı yaptım ama ne sistemde görünüyor ne de gelen bir mesaj var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B6F58693 -- 13 Ağustos 2017; 1:4:6 >

• Bende de gözükmüyor, pazartesiyi bekleyip okulu aramayı düşünüyorum.
  • Aynen bendede yok bir şey tedirgin oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede yok malesef

• Bende de yok p.tesi ariycam okulu

• bende de yok ama okul numaramı alabildim üniverste sitesinden bi sorun olur mu ki
  • Okula başladıktan sonra alınabiliyor öğrenci belgesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arıza Kaydı Ne Oluyor?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayır ben şuan aldım @Herlebauld

• bende de yok ne iş bu arkadaşlar :(
  • Yerleşmiş olduğunuz programa kaydınız 11.08.2017 00:58 itibariyle yapılmıştır. Kayıtla ilgili bilgileriniz aşağıda sunulmuştur. Kayıt esnasında oluşturulan barkodlu belgenize Kayıtlı Belgelerim sayfasından ulaşabilirsiniz.

yazıyor. ama dediğiniz sayfada kayıt çıkmıyor. bence bu aktif öğrenciler için. linkte dediği gibi. biz daha okula bile girmedik
  • Sizlik bi durum değil bence.Ben kaydı bugün yapmam rağmen öğrenci belgem 11 ağustosta girilmiş.Yani üniversitenizin girmesi gerekli.

• Durum hala aynı, ben böyle salak bir sistem görmedim önceden girecekseniz girin bari ona göre üniversiteye gelip gelmeyeceğimizi bilelim, e-kayıt yaptık ama hani ne işimize yaradı? Yarın mecbur üniversiteye gidip bizzat kendim kayıt yaptıracağım

• ben de de görünmüyor ama üninin sitesinden öbs ye giriş falan yapabildim. orda öğrenci bilgilerim var. inşallah sıkıntı çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkda

ben de de görünmüyor ama üninin sitesinden öbs ye giriş falan yapabildim. orda öğrenci bilgilerim var. inşallah sıkıntı çıkmaz.

aynı durundayım. öğrenci numaram var, okulun öbs sistemine girişimi yaptım ama edevlette aktif öğrencilik yok diyo.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herseyinhayirlisi kullanıcısına yanıt
    yurt başvurusu yaparken öğrenci bilgilerim çıktı ekrana direk. bi sıkıntı yaşamadım. ama başvurudan sonra bile hala öğrenci belgesi doğrulama bölümünde bişey görünmüyodu. bnece sıkıntı olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.