Şimdi Ara

Sistem Yükseltme | Ölü PC Canlandırma :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizlerin yardımıyla 7 sene önce 1500 TL'ye alınmış, şimdi para etmeyen sistemi nasıl daha iyi hale getirebilirim ? Sistem şu ;

Sistem kuzenime ait. Çok yüksek performans vermesine gerek yok. Sadece GTA, Tarayıcı Tabanlı Oyunlar, CS 1.6 gibi oyunları kaldırsın yeter. Bu sistemle facebook oyunu açınca sistem aşırı ısınma yüzünden kapanıyor. Anakart çok eski olduğu için en iyi işlemci, ram, ekran kartı vs. bilgisine ulaşamadım. Siz tecrübeli arkadaşlar bu konuda yardım ederse çok memnun oluruz. Mümkün olduğunca ekonomik olsun, yüksek grafik gerektirmeyen oyunları çalıştırsın yeter. Şimdiden teşekkürler.

• longinus L kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de buna benzer eski bir sistem var , ssd takılsa ram'ler yenilense kullanılabilir hale gelir mi merak ediyorum , üstadlardan yardım bekliyorum
  • Bence yatırım yapma ama eğer yeni pc alamam diyosan 1 gb ram 775 soket 2elden bir işlemci termal macun alırsan seni 6-12 ay daha götürür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemcan1245

Hocam bende de buna benzer eski bir sistem var , ssd takılsa ram'ler yenilense kullanılabilir hale gelir mi merak ediyorum , üstadlardan yardım bekliyorum

Hocam aslında bende bu konularda tecrübeliyim. Ancak parçalardan işe yarayan var mı, yok mu onu tam çözemedim. Hani belki 1-2 parça iş görebilir diye düşündüm. Ortalama olarak komple ekonomik sistem topladığımda 1000 TL tutuyor. Bu bahsettiğim sistem kuzenimin sistemi. Benim sistemim bundan daha iyi olduğu için psu, gpu, cpu değiştirmem yeterli oldu ve benim pc'de crysis2, cod gibi oyunları rahat oynayabiliyorum. Ancak kuzenimin sistemi çok daha kötü. Kendi pc'me 500 TL harcamam yeterli olmuştu.

• İşlemci olarakda e7400 ve üstü bak yazmayı unutmuşum üstde kusura bakma bide kasa kaç watt ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle 2 gb ram daha sart sisteme. isidan dolayi kapanmasinin nedeni, artik macun kurumustur onu yenileyin.

bu islemciler 3ghz kadar ovwrclock oluyordu galiba. onu yapin.

bide ucuzundan guncel ekran karti alirsaniz oyunda oynatir filmde izletir herseyi yapar.

amd r7 240 olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkncn_111

İşlemci olarakda e7400 ve üstü bak yazmayı unutmuşum üstde kusura bakma bide kasa kaç watt ?

Güç kaynağı 250 watt. Aslında bu sistemin ekran kartıda var ama ekran kartının ömrü bitmiş, takıyorum ekranı bozuk veriyor. Aslında bakarsan büyük ihtimalle komple sistem değişecek sadece harddisk ve optik sürücü işe yarayacak. Ama hani belki anakart değiştirmeye gerek kalmaz diye düşünüyorum. Çünkü anakartın özelliklerini anlayamıyorum. Ne kadar MHz ve DDR kaç ram destekler, ekran kartını nereye kadar destekler, işlemciyi nereye kadar destekler. Ben bir yerden fiyatı düşürmeye çalışıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trewdx

öncelikle 2 gb ram daha sart sisteme. isidan dolayi kapanmasinin nedeni, artik macun kurumustur onu yenileyin.

bu islemciler 3ghz kadar ovwrclock oluyordu galiba. onu yapin.

bide ucuzundan guncel ekran karti alirsaniz oyunda oynatir filmde izletir herseyi yapar.

amd r7 240 olabilir.

Hocam sizden rica etsem hepsiburada, vatan, gold gibi ürünlerin linklerini atarak tavsiye verir misiniz ?
  • longinus L kullanıcısına yanıt
    hocam senin ram 667 mhz. 2. elden 2gb 667 veya 800 ram alorsan olur. uyumsuzluk problemine karsilik kasayi ram aldigin yere gotur orda taktir hem, deneyerek almis olursun.

ekran kartida alt seviye oldugu icin marka farketmez en ucuzunu al gitsin dedigim modelin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.