Şimdi Ara

Sistem Yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar. Yıllar önce özene bezene yine burada tartışa tartışa topladığım sistemimi yükseltmeye karar verdim.

2K bir monitör almayı ve artık 2K ya terfi etmeyi düşünüyorum. Malum 4K çok daha pahalıya mal oluyuor günümüz ekonomisinde.

Aklmdan geçen upgrade bileşenleri:

İNTEL:
    i5 8400 işlemci + MSI Z370 Tomahawk Anakart + Corsair 16GB (2x8GB) 3000Mhz Ram

AMD:
    r5 1600 + ASUS Prime X370 PRO Anakart + Corsair 16GB (2x8GB) 3000Mhz Ram

Monitör olarak 27" 2K (144Hz düşünüyorum) Monitör araştırması içerisindeyim.

Gelelim Ekran Kartına.. 2300Tl ye RX 580 Nitro+ LE ile 3000Tl ye Palit 1070 ti arasında gidip geliyorum. (Fiyat açısından yoksa tabi ki de 1070 ti )
    cs go ve dota2 haricinde yüksek FPS + 2K derdim olmaz. (144Hz Monitör aldığımı varsayarsak).

Tüm bunları biraraya getirince de 2K 144Hz FreeSync bir monitör + RX580 beni epey bi süre tatmin eder gibi duruyor.
    Yazdığım ekran kartları arasındaki fiyat farkına da M2 slot bir SSD alma durumum olabilir.
    2K bir sistem için ideal ekran kartının 1070 (ya da 1070 ti) olduğunun farkındayım ama benim gibi nispeten daha makul bir gamer kullanı için 580 de yeter mi yetmez mi ne gibi dezavantajı olur ya da olmaz bilemediğim için bu konuyu açmak istedim.
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler. İyi forumlar herkese.

Not: Bütçe belirtmedim. Aşağı yukarı yazdığım bileşenlerden belli zaten
    Not2: İmzamda sistem yok olmuş şimdi farkettim. kabaca x58 tabanlı bir sistem i7 930 + 6Gb Ram + GTX 480 AMP! vs vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirut -- 10 Temmuz 2018; 20:11:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem geri yükleme(xp)
    23 yıl önce açıldı
    Sistem upgrade
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.