Şimdi Ara

Sistem Yükselticem Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu pc yı 2000 kaçta toplattık hatırlamıyorum bıle halıyle artık cok eskıdı suanda 1-2 milyar vericek maddi durumum olmadıgı ıcın bıraz yukseltelımde 1 yıl daha devam ettırıyım dıyorum ilk olarak şuan ki sistem özelliklerini yazıyım

İntel Pentium 4 3.0 640 HT(1 çekirdek 1 sanal çekirdek bildiğim kadarıyla yanlışsa düzeltiniz)
    512 mb ddr ram
    nvidia 7300 Le 512 mb 64 bit ddr2 pcı-e (256 paylaşımlı olması gerek )
    asus p5gpl anakart

şimdi bildiğim kadarıyla işlemcim 775 soket soket ve dolayısıyla anakart 775 soket desteklıyor olması lazım pekı sızce intel core 2 duo yada pentium dual-core takılabılır mı takılırsa öneri yaparmısınız

3 tane daha 512 mb ddr ram alıcam daha uyumlu olur dusuncesındeyım neden bılmıyorum aklımda ole kalmıs sizcede 3 tane 512 mb ddr mı yoksa 1 gb ddr + 512 mb ddr mı

ekran kartı olarak 1 gb lık 128 bit lik yine shader 3.0 destekli belki bide bulabılırsek direct x 10.1 destekli
    ekran kartı önerisi yaparmısınız

arkdaşlar yardımlarınızı beklıyorum şimdiden teşekkur ederım ayrıca kurdugum sıstemde

battlefield 3 800x600 yada 1024x768 low da 20-25 fps yakalayabılır mı

• o kadar para verene kadar 200 Lira daha ver yeni bir sistem al,yazık gunah ,3 tane 512 rammi kaldı artık bu devirde,ama illaki ben bu bilgisayar para harcıyacagım dersen yinede sen bilirsin,ekran kartı direct x 11'de olabilir,10 niye istiyorsunki?
  • ddr lar pahalı dedıgın gıbı

eskı ekran kartlarında 11 desteği yoktur dıye dusundum

sizce işlemci ekran kartı ve ram 600 ü bulur mu o zaman xbox alırım 2.el daha iyi
  • sıstemın cok gerılerde kalmıs anakartın lga 775 ama chıpsetı eskı oldugu ıcın guncel hıcbır ıslemcıyı desteklemez tavsıyem amd tabanlı anakart ıslemcı ddr3 ram ve 5670 gıbı bır ekran kartı alarak sıstemı guncelleyım eskı ram ve ıslemcılerle ugrasmayın
  • sadece yazdıgın o 3 parçayla bitmiyor olay,psu'da alman lazım bunun yanında,muhtemelen seninki yerlerde surunuyordur şu anda,xboxta alabilirsin ancak aynı grafigi yakalayamazsın,anti-aliasing konsollarda olmadıgı için,xbox,ps3 maliyetinde bir pc her zaman daha guzel goruntu verir sana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lizarazu77 -- 21 Nisan 2012; 23:52:54 >
  • Valla çok sağolun yardımlarınız ıcın aydınlattınız

şuanda yenı sıstem kurmucam yanı bu gıdebıldıgı kadar gıttın surunelım bıraz daha 1 bilemediniz 2 yıl sonra toplucam ivy bridgeli ssd li bişeyler o zaman yine yardımlarınızı beklerım çok sağolun
  • ozaman 2elden 1gb tek modul ram ve 4670 gıbı bır ekran kartı al senı 1-2 sene ıdare eder ama ramı mutlaka al suan cok dusuk kalmıs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem YARDIM.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki onlara bakıcam çok sağolun
  • upgrade yapıcaksan bunu al o zaman

https://www.trdukkan.com/Products-15731-his-1gb-hd4670-dual-slot-fan-ddr3-128-bit-hdmi-2xdvi-ati-16x.html

senin şu an mevcut kullandıgın ekran kartından sonra bu sana 7970 gibi gelir :)
  • baktımda iiyimiş :D

7970 crossfire gibi gelebilir :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.