Şimdi Ara

Sistem Yüklü Dahili Harddisk Açılmıyor Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eski bilgisayarimda kullandiğim 160GB Seagate Marka 7200rpm Harddiskimin içindeki önemli dosyalarımı belgelerimi almak için yeni pcye bağladim fakat hiçbirtürlü acamadım.

sadece Eski harddiski takıp bilgisayari actığımda siyah ekranda passaport ekrani geliyor? pasaport istiyor kısaca..

Nasıl Eski harddiskimin içindeki bilgilere ulasabilirim? Bu konuda bilgisi olan varm
    ı?

• eski bilgisayarın Windows xp yeni bilgisayarın Windows 7 mi yüklüydü?
  • Benimde Toshiba harddiskim varda pc ye bağlıyorum açılmıyor içindede önemli şeyler vardı teknosaya gittim adam garantisi bittiği için bişe yapamayız at çöpe gitsin dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan210878

eski bilgisayarın Windows xp yeni bilgisayarın Windows 7 mi yüklüydü?

ilk bilgisayarda Windows7 yüklüydü suanki denediğim bilgisayardada win7 var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoiler_

Benimde Toshiba harddiskim varda pc ye bağlıyorum açılmıyor içindede önemli şeyler vardı teknosaya gittim adam garantisi bittiği için bişe yapamayız at çöpe gitsin dedi

atmasina atacağim fakat içindeki bilgiler önemli benim için onlari öyle veya böyle almaliyim
  • çöpe atmak olur mu hiç kardeş burada diğer donanım haber üyelerimiz elbette çare buluruz
    eğer ki bilgisayarında açılmıyorsa hdd yi 2. hdda olarak tak bilgisayarına bilgisayar açıldığında şu anki kendi işletim sistemin açılsın
    açılmayan hdd yi 2. hdd olarak flash bellek açar gibi açabilirsin
  • quote:

çöpe atmak olur mu hiç kardeş burada diğer donanım haber üyelerimiz elbette çare buluruz
    eğer ki bilgisayarında açılmıyorsa hdd yi 2. hdda olarak tak bilgisayarına bilgisayar açıldığında şu anki kendi işletim sistemin açılsın
    açılmayan hdd yi 2. hdd olarak flash bellek açar gibi açabilirsin

Bu dediğinizi acılmayan bilgisayar dahil olmak üzere 1 masaüstü ve bir laptop ile denedim malesef hiçbir türlü harddiske ulasamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Hdd Açılmıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • siz bu hdd yi işletim sistemi olarak mı açmak istiyorsunuz ?
    yoksa flah bellek açar gibi mi?
  • harici hdd kutusuna takarak usb girişinden flash gibi açabilirsin
  • quote:

harici hdd kutusuna takarak usb girişinden flash gibi açabilirsin

önce 2. harddisk olarak denedim malesef calişmadi Harici Harddisk kutusuna koyarak denedim (farklı Masaüstü ve laptopta) fakat oradada harddiski acamadim yani hiçbirtürlü görüntüleyemiyorum.

flash gibi acilmiyor yani bunu pcye takarak pass ını çözme gibi bir durumu varmidir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.