Şimdi Ara

Sistem yorumlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ana kart MSI MB B760M GAMING PLUS WIFI SOKET 1700 DDR5 6800(OC)

İşlemci i9 14900KF

Ekran kartı Galax GeForce RTX 5070 1-Click OC White

Msı Mag Corelıquıd I240

MLD M500 Ultra 1TB 7000-4700MB NVMe 2280 Gen4X4 SSD

Corsair Vengeance 32 GB (2x16 )6000 MHz CL36

Bitfenix Cube Premium 750w 80+ Bronze

Yukardaki sistemi anlık bi kararla topladım doğru yada yanlış yaptığım şeyleri değerlendirmeme yardımcı olursanız sevinirim uzun süredir laptop kullanıyordum.

Oyun artı iş için kullanıcam çok fazla oyun oynayan biri değilim 2k monitörüm var 2k görüntüde arada oyun genelde çoklu ekran fazla sekme aynı anda kullanmak için aldım.

Parçalar henüz elime ulaşmadı kimini görüntü için aldım. ( Anakart harici beyaz) kimini fiyat ve peşin fiyatına taksit seceniğinden dolayı değerlendirmelerinizi bekliyorum.

• 14900kf ye o sogutucu yetecek mi , ssd bilindik bisey bakilabilirdi, ramler 6000 mhz cl30 toplam kac tuttu burasi iptal edebilirseniz amd bakilabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 22 Mayıs 2025; 19:16:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

72.000 tl tuttu anakart, işlemci ve ekran kartını bi tık yüksekten taksit seçeneklerinden dolayı hepsiburada dan aldım. Ssd değerlendirmeleri fena değildi. Chatcpt ye değerlendirdiğimde soğutucu ve psu üstüne yorum yaptı oda

görsel olarak beni tatmin etmesi ve ekonomik olarak beni yormuyacak ödeme secenekleri olmasından dolayı fiyata çok takılmıyorum. Mevcut bütçem dahilinde maks bi sistemde beklemiyorum fakat bu sistemde yeterli gelmicek değiştirme yada yükseltmem gereken şeyler varmı onu merak ediyorum açıkcası

• SpiritGuarD kullanıcısına yanıt
    İs dedigin render falan mi ofis isleri mi?islemci agirlikli render falan degilse soba gibi islemciye gerek yoktu islemci kalacaksa bile sogutucu 360mm bakin,ramler 6000 mhz cl30 olabilir.
    anakart bu olabilirdi.
    https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-z790-d-intel-lga1700-ddr5-atx-fiyati,773971779.html

• n201 kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim ofis işleri diyebiliriz soğutucuyu 360mm la değiştiricem büyük ihtimal

• SpiritGuarD kullanıcısına yanıt
    Duz ofis isleriyse ryzen 7 7700 ile kurulabilirdi,14900kf fazla olmus.

• almadan önce konu açsaydınız en azından 1-2 sat içinde kafada bişeyler otururdu sistem hakkında.

düz ofis işleri için bu sistem çok fazla i3 yada r3 bile yeterli o işlere

anakart ve soğutucu işlemcinin yanında cılız kalmış para israfı

ramler idare eder

kasa havalandırması çok kötü

ssd yi daha önce hiç duymadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Tercihleri
    12 yıl önce açıldı
    öneri ve yorumlama
    4 ay önce açıldı
    Sistem Hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.