Merhabalar, Yeğenim için oyun amaçlı bir sistem dizilmek isteniyor. Aşağıdaki gibi bir sistem önerilmiş enişteme. Güncel sistemler ve piyasayı pek takip etmedim. Ben de fiyatlara göre netten baktım. İşlemcide emin olamadım. Sizin fikirlerinizi almak istedim. Genel olarak bu fiyatlarda başka önerileriniz varsa alabiliriz. ![]() |
Sistem Yorum-Tavsiye (Oyun için Optimum bir sistem)

-
-
Kesin almayın .İşlemci ve o anakart zaten asla olmaz. Anakart çok zayıf kalır. Ayrıca,o işlemciye de 10000 TL para vermek ,olacak iş değil.
E.kartı rtx 3060 için,pahalı.
Tek ram makinanın performansını, oyun gücünü düşürür,olmaz.
Kasadaki power tavsiye etmem.Yeğeninze güzel bi oyun makinası toplayayım.
-
elle tutulur bir yanı yok o sistemin. bütçe ne kadar belki daha güzel hazır sistemler veya ikinci el sistemler vardır? intel 12. seri alınmaz bu zamanda. 3060 olmaz 4060 varken yani 1500 lira mı ne pahalı 4060ti. anakart kötü psu kötü tek parça ram var dual olmaz ileride de bulamazsınız aynısından.
-
Teşekkürler hocam. Bana da mantıksız gelmişti yarı fiyatına işlemciler var. Aslında bu listeyi veren bilgisayarcı 5k daha fazla çıkarmış, parçalara tek tek bakınca daha ucuz olduğunu gördüm.
Bütçe 35K civarıymış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katre. -- 13 Mayıs 2024; 20:45:19 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Çok sağolun hocam. Bunları inceleyelim.
Sizin dizdiğinize benzer bir sistemi sıcak fırsatlarda paylaşmışlar itopyadan.
itopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası
ModArt-CREATION/AMD Ryzen 5 7500F/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti WINDFORCE OC 16GB/16GB DDR5/512GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COMhttps://www.itopya.com/modart-creationamd-ryzen-5-7500fgigabyte-geforce-rtx-4060-ti-windforce-oc-16gb16gb-ddr5512gb-nvm_h25952
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet,daha hesaplı.512 ssd var Bi de e.kartı 8 GB.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 13 Mayıs 2024; 21:2:14 > -
-
Sizin sorduğunuz sistem olmamış iyiki danışmışsınız, bazıları aldıktan sonra konu açıyor pek yararlı olmuyor.
Yukarda önerilen sistemler yerinde güzel. Sizin gösterdiniz sistemde işlemci k model olmasa da h610 anakart yanına olmamış, ram 1 adet ? , ekran kartı artık bu zamandan sonra yeni sisteme sıfırda olsa 3060 alınmaz.
Sizin gösterdiniz sistemde biraz bi elle tutulur olan kingston m2 bnce :) yukarda önerilen sistemlere veya benzerlerine göz atın kolay gelsin.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X