Şimdi Ara

sistem yarın alınacak son rütuşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum sistem yarın alınıcak bi terslik çıkmazsa
    1-) seçtiğim kasa bu ekran kartı için yeterlimidir bi sorun olurmu? şu an oc yapmayı pek düşünmüyorum ama ilerde oc yapılacak bütçem en fazla bu kadardır.

sistem yarın alınacak son rütuşlar

• up
  • kardeşim o kasa o sisteme yetmez en az 80+ 650w değerinde bir psu kasa lazım
  • hocam seçmiş olduğunuz kasnın içindeki psu 12v kanalından 432w veriyor.bu sisteminiz için sınır değere yakın. o yüzden 12v kanalından 500w veren bir psu seçimi daha iyi olacaktır.onun dışında diğer seçimleiniz güzel.anakart tercihi belki tartışılabilir. ama o fiyata micro atx olmayan bir tek asus h81-gamer var. eğer broadwelle geçmeyi düşünmüyorsanız h81-gamer tercih edebilirsiniz. gerçi birde msi z97 pc mate var,tabi onda da son zamanlarda şikayetler artıyor.
  • sahoman123 kullanıcısına yanıt
    Kasan hayırlı olusn inşallah , ama HDD çıkarıp SSD takarsan seni daha mutlu mesut edecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hugues de Payen

hocam seçmiş olduğunuz kasnın içindeki psu 12v kanalından 432w veriyor.bu sisteminiz için sınır değere yakın. o yüzden 12v kanalından 500w veren bir psu seçimi daha iyi olacaktır.onun dışında diğer seçimleiniz güzel.anakart tercihi belki tartışılabilir. ama o fiyata micro atx olmayan bir tek asus h81-gamer var. eğer broadwelle geçmeyi düşünmüyorsanız h81-gamer tercih edebilirsiniz. gerçi birde msi z97 pc mate var,tabi onda da son zamanlarda şikayetler artıyor.

hocam sağolun öncelikle yorumunuz için anakart aslında h81 gamerdi leon-x hocam tavsiye etmedi onu şu an ki anakartı onunla seçtik.
    http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-champspec-02-80plus-650w-kirmizi-fanli-midt-atx-kasa.html
    o zaman bu kasa sorun yapmayacaktır diye düşünüyorum. bütçeyi biraz zorlayacak ama yapıcaz artık bişeyler :D

• selamdeep kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam olmanlara nasip inşallah. ssd konusunda da sonradan ssd takmayı düşünüyorum sağolun görüşünüz için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sistem alınır mı (REVİZE)
    3 yıl önce açıldı
    Bu Sistem Alınır mı?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FrknTscı kullanıcısına yanıt
    kasayıhttp://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-champspec-02-80plus-650w-kirmizi-fanli-midt-atx-kasa.html olarak düşündüm ama en az demeniz beni tedirgin etti ilerde oc yapılırsa sorun çıkarırmı acaba?
  • Sistem gayet daha sonra ssd de eklersin ama simdi almasan cok daha iyi olurdu belki 2-3 aya dolar iner ekran kartini 290 yaparsin ama alicaksanda hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    leon-x üstad h81-gamer ı broadwell desteği yok diye tavsiye etmiyordur. ama i5-4xxx aldınız mı bir sonraki nesle geçmezsiniz hatta 2 sonraki nesille bile fazla bir fark olmuyor. mesela leon-x üstad hala i5-2500k kullanıyor çünkü hala yeni i5ler kadar güçlü.ben de sistemi toplamadan önce çok düşünmüştüm hatta anakart olarak ilk önce h81m-plus aldım ama 4pin işlemci güç girişi sorun çıkardı. o yüzden gaming anakart olarak h81-gamer ı tercih ettim. fiyatının üstünde bir performans sunuyor. i5-4670k yı 4.4 hızda stabil kullandırıyor.
  • pervanee P kullanıcısına yanıt
    hocam cok uzun süredir bekliyorum artık 5-10fps farkını düşünecek sabrım kalmadı :D
  • Hugues de Payen kullanıcısına yanıt
    anladım hocam peki h81 gamer ile ilgili sorunlar olduğunu sizde leon-x hocam da söylüyor. şu an ki seçtiğim anakart sorun çıkarmayacak ise bunu tercih etmemde bir sakınca var mıdır. çünkü sorunlarla uğraşmak istemiyorum zaten çalışıyorum işten gelince rahat rahat oyun oynamak istiyorum
    edit: kasa hakkındaki düşünceniz nedir ilerde oc yaparım diye düşünüyorum sizce sorun çıkartırmı
    http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-champspec-02-80plus-650w-kirmizi-fanli-midt-atx-kasa.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahoman123 -- 16 Şubat 2015; 0:00:52 >

hocam ben h81-gamerda sorun var demedim.tam aksine sorunsuz. pc mate ile ilgili sorunlar olduğunu söylüyor kullanıcıları.son zamanlarda şikayetler artıyor. sizin resmini koymuş olduğunuz sistem gayet iyi sadece dediğim gibi psuyu değiştirin. seçmiş olduğunuz corsair kasa ve içindeki psu güzel olur.
    haklısınız hocam ben galiba karıştım sorun olduğu söylenen pc mate di galiba. zaman ayırdığınız için çok sağolun. son bir sorum olacak ben win 7 64bit kurmayı planlıyorum sisteme. ama win 8 de aklımı karıştırıyor oyunlarda falan sorun yaşatırmı acaba bi bilginiz varsa bu konuda da yardımcı olurmusunuz
    hocam bende şuan win7 home premium 64 bit kullanıyorum. win8 oyunlarda sorunluydu fakat özellikle win8.1 pro kullananlar memnun.açıkcası ben directx12 gelene kadar win7 kullanmaya devam edeceğim.
    anladım hocam çok sağolun zamanınızı ayırdığınız için
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahoman123

kasayıhttp://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-champspec-02-80plus-650w-kirmizi-fanli-midt-atx-kasa.html olarak düşündüm ama en az demeniz beni tedirgin etti ilerde oc yapılırsa sorun çıkarırmı acaba?

Bu kasa oc yapacaksaniz sıkıntı çıkarmaz hayirli olsun digerinde sorun olabilir +80 degeri yok

• quote:

Orijinalden alıntı: FrknTscı

quote:

Orijinalden alıntı: sahoman123

Bu kasa oc yapacaksaniz sıkıntı çıkarmaz hayirli olsun digerinde sorun olabilir +80 degeri yok

oc yapmayacak zaten ne işlemcisi k modeli ne anakartı oc a izin veren modelden sıkıntı yok spec-02 fiyat performans ürünü bende o kasadan almayı düşünüyorum hayırlı olsun şimdiden

• Spec 02 güzel kasadır vs650 hayli hayli işini gorur

• görüşleriniz için teşekkürler arkadaşlar sistem bugüne nasip olmadı hafta içi alınıcak inş :) halkbank sağolsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.