Şimdi Ara

Sistem - Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almayı düşündüğüm pc için bir aşağıdaki konfigürasyonu düşünüyorum, öneri ve uyarılarınıza ihtiyacım var, özellikle ekran kartıyla ilgili. Şimdiden teşekkürler...

ANAKART: ASUS AMD A8N-SLI PREMIUM NF4 DUAL S939 PCIEX GL

CPU: AMD ATHLON 64 3800 x2 Dual ore 2.0 Ghz S939 BO

RAM: (1024 MB DDR 400 MHZ KINGSTON KVR400X64c3A/1gb ) X2 = 2gb

VGA: 512 MB HIS ATI X1800xt DDR3 2x DUALLLINK VIVO

HDD: 300gb SEAGATE 7200 RPM 16 MB CACHE SERIAL ATA

KASA: CM CENTURION CAC-T05 UWD 5*5,25"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdd3 -- 26 Haziran 2006; 19:13:42 >

• Hazırladığın sistem hemen hemen benimkiyle aynı.Ben ekran kartını Sapphire aldım.HIS'de ne değişiyor bilmiyorum.PSU olarak ne düşünüyorsun?
  • 450-500W lık bir PSU yeter sanırım, onun dışında donanımla ilgili bir soru oldu mu veya pc yi alırken beklemedigin birseyle karsılastın mı? Bir de HDD nin SATA2 olması fazla etki ediyor mu genel performansa?
  • Ben hiç SATA HDD kullanmadım.SATA-II kullanmamın sebebi en son teknolojiye sahip olması.Yeni birşey varken eskiye ne gerek var...PSU olarak en az 450W gerek.Yanlız birşeye dikkat etmen gerek, amper, volt olayları var.tam olarak hatırlamıyorum.Örneğin ANTEC True Power-II serisinde(450W ve üstünde) gerekn özellikleri bulabilirsin.Eğer o/c yapmak istersen 550W'tan da fazla bir PSU'ya ihtiyacın olacaktır.

Donanım konusunda hiçbir sorunla karşılaşmadım.Oynamak isteyipte oynayamadığım hiçbir oyun olmadı.Takılma, yavaşlamayada rastlamadım...Çok memnunum.

Sisteminde birkaç eksik var:

-DVD/CD okuyucu
    -Ekran
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdd3

450-500W lık bir PSU yeter sanırım, onun dışında donanımla ilgili bir soru oldu mu veya pc yi alırken beklemedigin birseyle karsılastın mı? Bir de HDD nin SATA2 olması fazla etki ediyor mu genel performansa?

PSU yu neye göre hesaplıyorsunuz?? o sisteme 350W lık PSU taksan ne olur??
  • Ekran apayrı bir sorun, LCD seçmek zor ,buraya katmak istemedim. Onu ayrı dusunecegim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Topluyorum Yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.