Şimdi Ara

SİSTEM VE OYUN AYAR ÇELİŞKİSİ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Crysiste imzamdaki sistemle 1280x960 yüksek grafiklerle takıntısız oynarken Crysis:Warhead'de sağa sola bile dönemiyorum...Grafikler oyun başladıktan sonra oturmaya başlıyor...Sorun nedir sizce?

• Sorunu daha iyi açar mısın?
    Oyun takılıyor mu?
    Grafikler oyun başladıktan sonra oturmaya başlıyor derken, dokuların geç gelmesini mi kastediyorsun?
  • bazen oyunlara girdiğinde oyunun ilk safhalarında oyun donarak kasarak işler. oyun ilerledikçe hızlanmaya başlar. bunu diyorsan banada oluyordu bir aralar. nedenini bilmiyorum
  • @DRACON1C
    Evet dokular geç geliyor ve oyun kasıyor ve bu geçmiyor aynı ayarlarla crysisi mükemmel oynuyordum...

@Pjanoo
    Geçiçi bir durum değil, geçmiyor...
  • Sistem gayet iyi olmasına rağmen kasması normal değil tabiki de, ben ekran kartından şüpheleniyorum 4850 yeni bir kart ve sürücüler tam oturmamış olabilir, hele ki doku sorunu da varsa!!
    Bu konuyu ekran kartı bölümüne açarsanız büyük ihtimalle benzer sorun yaşayan birine denk gelirsiniz.

Unutmadan söyleyeyim Warhead ilk oyuna göre oldukça fazla ram kullanıyor, belki komik gelebilir ama 2gb yetersiz kalıyor bile olabilir, çünkü ben Warhead i oynarken doku ayarını ve partikül efektlerini medium a getirmek zorunda kaldım o kadar ram kullanıyordu ki masaüstüne dönmekte zorlanıyordum fakat ilk oyunda böyle değildi, dikkat edersen loading ler bile ilk oyuna göre uzamış
  • Evet o oyundan çıkma problemi bende de vardı...Şimdi yine iyi ilk yüklediğime göre...Ben bir de dx10 performansı göreyim diye vista yükledim...Onunda payı var tabii ki...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.