|
Merhaba arkadaşlar, şöyle bir sistem toplamıştım 3 yıl kadar önce 5 bin liraya :) şu an herhangi bir parçasını yenilemek o para olmuş şaka gibi.. Ufak tefek çağa ayak uydurup güncellemek lazım diye düşünüp Samsung NVMe 980 PRO denk geldi 2 bin liraya onu aldım attım kenara ocak sonrası müthiş zamlar gelebilir yok kasım indirimleri kara cuma fırsatları filan derken belki mantıklı bir şeyler yakalar mıyım ümidiyle pusuya yatayım diye düşündüm Bu sistemden genel olarak memnunum pek bir performans sorunumda yok aslında grafik/kurgu işleri yapıyorum ama teknoloji gelişiyor 4K video çalışmaları, render hızı vs. geliştirilebilir bir şey neticede Şu parçayı değiş sistemi şuna evir çok daha iyi performans alırsın diyeceğiniz öneriler olur mu f/p olarak? Bütçe olarak derdim yok çok abartıya kaçmadan verdiğim paranın hakkını aldıktan sonra f/p önerilerinize açığım INTEL® CORE™ İ7-8700 İŞLEMCİ 12M ÖNBELLEK, 4,60 GHZ'E KADAR FSP WİNDALE 6 CPU 120X25 MM BEYAZ LED FAN SOĞUTUCU GİGABYTE Z390-D INTEL LGA1151 DDR4 ATX ANAKART PNY QUADRO K4200 4GB 256BİT GDDR5 PROFESYONEL EKRAN KARTI G.SKİLL 32GB(2X16) TRİDENT Z NEO RGB 3600MHZ CL16 DDR4 RAM SAMSUNG 960 EVO NVME 250GB 3200MB-1500MB/S M.2 SSD XIGMATEK FRONTLINER EN8774 3x12CM MAVİ LED USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA HİGH POWER 1200W 80+ GOLD ASTRO GD SERİSİ TAM MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler