Şimdi Ara

sistem upgrade.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar halihazırda q9400 işlemciye sahip bir bilgisayarım var, beni 1 sene daha idare ederdi ancak yaklaşık 3 sene sonra iş hayatına gireceğim için ve oyunlara çok zaman ayıramayacağım için son 3 senemi rahat ve kaliteli geçirmek istiyorum bu nedenle işlemci değiştirmeye karar verdim, ayrıca anakartım da ddr2 ve ramlerimden cok şikayetçiyim.

Şimdi yeni düşündüğüm sistem için bu iki işlemci arasında kaldım. İntel i5 2500k ve Amd phenom II X6 1100t be. Oyun performansı önemli benim için. Ve testlerde gördüğüm kadarıyla oyun performansı olarak i5 2500k önde gidiyor. Diğer yandan x6 nın 6 çekirdekli olması da düşündürücü önümüzdeki sene adına. İkisi arasında kalmış durumdayım ama i5 ağır basıyor gibi bende. Bu arada sistemimde sadece ekran kartım kalacak, yenisini almayacağım. Ekran kartı ATI HD 6870.

Almayı düşündüğüm diğer parçalar ise
    Gigabyte z68a-d3-b3 ya da Gigabyte z68ap-d3 anakart
    Corsair gaming series 800 watt güç kaynağı
    Gskill 2x2gb 1600mhz CL6 ram ya da Gskill 2x4gb cl7 1333mhz - cl9 1600mhz

Bir de ram konusunda şüphelerim var hangisi daha mantıklı olur sizce cl6 4gb mı yoksa cl7-9 8gb mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasvagor -- 3 Ekim 2011; 21:23:59 >

• biraz bekle bence bulldozerler çıksın işlemci fiyatları düşer büyük ihtimal düşmesede aynı fiyata daha iyi bir işlemci alabilirsin performanslarına göre az biraz bekle zarar etmezsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Yükseltme
    5 yıl önce açıldı
    SİSTEM UPGRADE ÖNERİSİ
    8 yıl önce açıldı
    Sistem Upgrade Tavsiyesi DDR 5
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.