Şimdi Ara

Sistem Upgrade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar asus prime b365-plus anakarta sahibim ve şu an i5 9400f ve gtx 1660 super kullanıyorum fakat artık yeterli gelmiyor anakart değiştirmeden upgrade yapmak istedim. i9 9900 ve 3060 ya da 3060 ti düşünüyorum sizce bu upgradeyi yapmak mantıklı mı yoksa komple yeniden sistem mi almak daha mantıklı olur? eskisi gibi çok fazla vakit geçiremiyorum bilgisayarda ama oyun oynamak istediğim zamanda düşük fps ile uğraşmak istemiyorum artık. Upgrade yaparsam 15-20k harcayacağım maksimum.

Kart olarak 3000 yerine 4000 serisi bakabilirsiniz. Özellikle 12gb üstü bir kart bakmanızı öneririm. İşlemciyi şimdilik değiştirmenize gerek yok

• 15-20000 tl ye hem e.kartı hemde 2 el i9 9900 bulabilirseniz hiç kaçırmayın alın.Yalnız elinizdeki işlemci RTX 3060tİ Ti için falan zaten olmaz. O işlemci ,12100F işlemcinin bile, anca yüzde 70 gücünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 18 Kasım 2025; 21:51:44 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bende arkadaş gibi düşünüyorum. Elinizdeki işlemci çok kötü bir islemci degil. 3000 4000 serisi bi nvidia işinizi çözücektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sistem upgrade (pci-ex için)
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.