Şimdi Ara

Sistem Upgrade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle başlığı doğru yerde mi açtım emin olamadım, yanlış ise taşınabilir.

5 yıllık bilgisayarım gündelik kullanımda hala ilk günki standartını koruyor ancak oynadığım oyunlarda ufak ufak eksiklikler çekmeye başladım. Acaba aşağıdaki bilgisayara nasıl bir upgrade önerisinde bulunursunuz?

Intel 4670k işlemci
    MSI B85-G43 Gaming Anakart
    MSI GTX 770 2GB (O.C) Ekran kartı
    Corsair 2x4 GB 1600 mhz DDR3 Ram

Samsung ssd'im var öncelikle ona ihtiyacım yok. Ram'leri 3000mhz 16 gb ddr3 ram'ler ile değişmeyi düşünüyorum. Bir de anakartım, rtx (veya gtx 1000 serisi) kartları destekliyor mu açıkcası okuduklarımdan anlayamadım. Zaten bunların dışında bir öneriniz olur mu bilmiyorum :) (Örneğin ''Adam olmaz bundan, güncel bir sistem topla'' der misiniz?

Şimdiden teşekkürler.

i5 4670k msi g43 gaming Vengeance 2x4GB 1600MHz Msi GTX770 Twin Frozr Baracuda 1 TB Corsair 400R Corsair CX750 80+ Asus 247H Windows8.1 Logitech x530 Logitech G710+ Razer Kraken Pro

• En az 4 gb ram,
    Gtx1060 e.karti
    4790 işlemci

Ya da durumun iyi ise yeni sistem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    fahişeye fahişe, hırsıza hırsız, ahlaksıza ahlaksız diyemezsiniz.
  • Maddi durum nedir? Oynamak istediğin oyunlar nedir? Oynadığın monitörün hz ve çözünürlüğü nedir? Hangi ayarlarda hangi fps’yi almak istiyorsun? Kriterlerini belirle bütçem şu kadar de. Şimdiki oyunları mı oynamak istiyorsun yoksa gelecek vaat eden bir sistem oluştueup ileriki dönemlerde çıkan oyunları da oynamak istiyor musun? Kısacası detaylı bilgi ver ve yardımcı olalım hocam. Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İşlemci: AMD Ryzen™ 7 7800X3D Ekran Kartı: EVGA RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING Monitör: ASUS ROG Strix XG259QN 380 Hz Monitor Anakart: MSI B650 GAMING PLUS WIFI Ram: Corsair Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 32 GB Kasa: CORSAIR 4000D AIRFLOW (ORIGIN ID: AltrnOgluTARKAN)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Upgrade için Tavsiye
    6 ay önce açıldı
    Sistem upgrade (pci-ex için)
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.