Şimdi Ara

Sistem topluyorum yardımınıza ihtiyacım var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selamlar ve tüm adminlere iyi çalışmalar diliyorum...Arkadaşlar ve siteye emek veren herkesten yardım diliyorum..Ben yeni bir sistem toplayacağım ve istediğim özelliklere göre aşağıda yardım konularını sıralayacağım...

Anakart ve İşlemci: Son zamanlarda physx die muazzam bir özelliği artık herkes kendi bilgisayarında görmek ister ve ben de istiyorum...Buna en uygun işlemciyi amd mi yoksa intel olarak mı tercih etmeliyim? Yoksa physx kullanımı sadece ekran kartına yani nvidia ya özel bir durum mu ?

Ekran kartı: Şu an elimde hd 4850 var. Tercihimi nvidia'dan yana mı kullanmalıyım yoksa Ati ile yola devam mı etmeliyim...Tabi physx i de düşünerek...

power supply:Power supply hakkında kararsızım çoğu kişi farklı şeyler söylüyor kimisi daha iyisini al diyor kimisi değiştirme diyor...

Sistemim kafamda mevcut sadece bu konular hakkında yardımınıza ihtiyacım var

• Siz ya sisteminizi yazın ya da bütçe ve alınacak parçaları söyleyin, ona göre bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slevinus

power supply:Power supply hakkında kararsızım çoğu kişi farklı şeyler söylüyor kimisi daha iyisini al diyor kimisi değiştirme diyor...

Bence en az değişebilecek veya değiştirilmesi gereken parça Kasa+Psu'dur, onun için mümkün olduğunca iyi bir Kasa ve Psu almak gerekir ki ileride sistem değiştirmek gerektiğinde tekrar masraf etmeden kullanılabilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Siz ya sisteminizi yazın ya da bütçe ve alınacak parçaları söyleyin, ona göre bakalım.

Ben size bütçemi söleyeyim 1000 liraya orta sınıf bir pc toplamak istiyorum o yüzden yardımınıza ihtiyacım psu 350 watt bross burda takıldığım yegane konu physx bileşenleri için en iyi marka işlemcide ve ekran kartında hangisidir? Teşekkür ederim...
  • psu yu elden çıkar bi an önce:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

psu yu elden çıkar bi an önce:)

Sağolasın kardeşim:D Peki physx için hangi sistem elverişlidir intel mi amd mi yoksa bu sadece nvidia'ya mı özel?Sağolun tekrar...
  • benchmarklara bakarak söylüyorum intel her türlü koyar mesela i5 2500k. ama bütçen sınırlı olduğu için sanırım amd ye yönelmek zorunda kalacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımlarınıza ihtiyacım var
    11 yıl önce açıldı
    Yardımınıza İhtiyacım Var
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulas542002

benchmarklara bakarak söylüyorum intel her türlü koyar mesela i5 2500k. ama bütçen sınırlı olduğu için sanırım amd ye yönelmek zorunda kalacaksın.

Peki i3 ün performansı nedir bu konuda ? Tekrardan sağolasın ?
  • http://www.tomshardware.com/reviews/batman-arkham-asylum,2465-10.html

bu linkte daha detaylı görebilirsin.sadece bir oyun üzerinden bench yapılmış ama diğer oyunlardaki benchlere de bakabilirsin.x4 965 uygun gözüküyor fiyat performans olarak.
  • Sağolun peki son kez siz ne öneriyorsunuz amd mi intel mi? Kusura bakmayın çok başınızı ağrıttım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.