Şimdi Ara

Sistem Topluyorum Önerilerinizi Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben kendimce birşeyler baktım ve resimde görmüş olduğunuz gibi bir sistem topladım iyimidir veya fazla performans düşüklüğü olmadan fiyatı düşürülebilirmi önerilerinizi bekliyorum
    NOT:Oyun için topluyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr_friend -- 26 Haziran 2015; 21:55:41 >

• Oyun için topluyorsan aynı zamanda fiyatı düşürmek istiyorsan o işlemci fazla olmuş,i5 alabilirsin.

İlla i7 dersen 4790+h97 gaming3+70tl'ye küçük bir soğutucu alabilirsiniz.

Bu sistemde kararlıysan ankartı giga g5 ile değiştir,oc performansı daha iyidir.
  • İ7 kullanmayı düşünüyorum ve seninde deiğin gibi bende biraz araştırdım herkez gigabyte gaming 5 i öneriyor ama çok fazla fark yoktur sanırım msiyın dragonundan vazgeçemiyorum :) ( Ayrıca oc yapmak istediğimden h97 kullanmıyorum )
  • mr_friend kullanıcısına yanıt
    Hocam dragon falan hikaye bence araştırdıysan görürsün msi senin aklını çelen satış politikasıyla çok ürün sattı. Ben olsam giga alırım hiç düşünmem oc kabiliyeti önemli bir etken.
  • Dostum aralarında hissedebilecek kadar fark varmıdır ?
    Dostum işim gereği kullandığım belli programlar var o yüzden i7 kullanıyorum 4790k ve giga Gaming 5 kullanıyorum ocak ayından beri daha bu güne kadar oc gerektirecek bir durumla karşılaşmadım mecbur olmasam i5 alırdım sırf oyun için. Beşinci nesil işlemciler daha da yaygınlaşacak ddr4 yaygınlaşacakken bu kadar masraf etmeyin bence sırf oyun amaçlı kullanım için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum üniversiteye başlıyacağım ve beni bu bilgisayar 4 sene götürür diye düşünüyorum ondan sonrası zaten iş hayatı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Kullanmadım bilmiyorum ama daha iyi ve rahat oc olduğunu konularda görmüştüm.
  • Evet.
    quote:

fazla performans düşüklüğü olmadan fiyatı düşürülebilirmi

quote:

• Çok teşekkür ederim 557tl lik bir indirim sağlıyor önerin kasa biraz güzel olsaydı olurdu ama yinede çok sağol ssd parası çıkarttın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_friend

Çok teşekkür ederim 557tl lik bir indirim sağlıyor önerin kasa biraz güzel olsaydı olurdu ama yinede çok sağol ssd parası çıkarttın :)

Rica ederim. Zalman z1 yerine z5 alınabilir. http://www.sinerji.gen.tr/zalman-z5-plus-mid-tower-kasa-siyah-pmu52839
    Dostum zaten seçtiğiniz anakartlar beşinci nesil işlemci destekliyor bence şimdi normal bir sistem alın zaman içerisinde gerektiğinde sistemi parça parça yükseltirsiniz.
    Şimdiden 4 yıl için birşey demek zor çünkü...

• Tamamdır ya sıkıntı yok ileride deiğin gibi daha iyi parçalar eklenebilir ama şimdidende canavar istiyorum :)
    Dostum tercih senin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.