Bildirim
Sistem toplayacamda Vatan biraz pahalı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
genelde bütün sitelerin fiyatları aynı,hatta vatan tanınmış siteler arasında en ucuzu gibi bişey
inventus.com,sanalmarketim.com yada eksenbilgisayara bakabilirsin fiyatlar için -
YTL den TL ye yeni geçildiği dönemlerde, doların henüz fırlama yapmadığı zamanlarda, ÖTV indiriminin de olduğu zamanlarda bir EXA vardı, tüm bunların yanında bir de fiyatları piyasa düşük olurdu, öyle olsa orayı önerirdim ama bugünlerde pek de uygun site ben de bulamıyorum..
Yine de bak:www.exa.com.tr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikiziltoprak -- 5 Eylül 2014; 11:30:31 > -
VEBDEN AL,HIZLI AL,bu sitelerdede uygun fiyatlı ürün oluyor -
haklısınız valla nerdeyse hepsinde aynı :D çok kararsız kaldım ama hepsiburdan hızlıal sitelerden alırsam garantiye nasıl gönderecem onu bilmiyom :D -
valla paşa sende haklısın bunun çıkışı yok :D -
quote:
Orijinalden alıntı: tiamu27
Vatandan baktım fiyatlara biraz pahalı başka önerebileceğiniz site varmı güvenilir olsun vatanda niyese fiyat biraz pahalı
Yazın başını beklemeni tavsiye ederim %30 a varan indirimler oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Vatandan baktım fiyatlara biraz pahalı başka önerebileceğiniz site varmı güvenilir olsun vatanda niyese fiyat biraz pahalı
Inventus var ama bence vatandan al 50 60 lira fazla verecem diye kargoda gelirken mallara bisey olur sonra basiniza dert olur benden soylemesi
iyide yaz bitiyor :D kışa geçiyoz
öyl diyonda benm sistemin toplam 2083 tl ediyor varlığım bu kısa bildiğim kadar kısıyom :D -
VALLA BEN BABAMA ÖNÜMÜZDEKİ YAZ ALDIRCAM .D -
Eksen-vatan-nova-teknobiyotik
Btmagaza-hepsiburada-sanalmarkeim filan da dusunulebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnqelTR -- 5 Eylül 2014; 21:38:42 >
Vatanda Eylülün 7sine kadar %30 indirim var,normal satışları da zaten %8 indirimli (biz buna indirimli bindirim diyoruz gerçi).Şu an ki indirimle bile pahalı geldiyse yapacak bir şey yok hocam ne yazık ki.Şu an OEM konusunda Vatan'dan başka sağlam bir alternatif yok gibi. -
ne kadarlık aldıracan :D baban için önemli olan o :D
sende haklısın haaa -
quote:
sende haklısın haaa
Valla dediğim gibi kardeş mayısın sonu haziranın başı gibi alırsan büyük fırsatlar yakalama şansın olur vatanda
Aylardır araştırma yapıyorum fiyat karşılaştırması yapıyorum Hızlıal dan ucuzu yok arkadaşlar. Bu siteden daha uygunu varsa banada sölesin bende bileyim. Şahsen pc toplucam vede hızlıal dan toplucam yüzlerce kezde alışveriş yaptığım site. Garanti konusuna gelince diyelim ki vatan dan elden aldınız ürünü arıza yaptığında vatan bozuğu alıp size hemen yenisini mi vericek sanıyorsunuz ? Burda iki yöntem var ya sizin yerinize teknik servise tedarikçi firma neyse atık ona yollar yada direk sizi şu servise yollayın der. internetten de filanca siteden alsanız bozulduğunda teknik servise yollayacaksanız. Ayrıca site hangisi olursa olsun netden aldığınız ürünü her daim ilk 15 gün koşulsuz iade hakkınız var. Elden aldığınız bir üründe böyle bir durum yok bakarak aldığınız için. -
quote:
sende haklısın haaa
leptopbu satacaz 600 yada 700 e sonra yaklaşık 2500 3000 arası pc alcak 9 ay taksitle :D tabi Allah izin verirse -
Vatandan iPhone 5 almıştım ölü piksel çıktı değiştirme talep ettim oldu 7 gün geçmeden arıza tespit ederseniz direk değiştiriyorlar arkadaşığın dediği durum ilk 7 günden sonraki durum
inş. hadi kısmet olur :D ama masaüstü alacaksan toplam al :D -
quote:
inş. hadi kısmet olur :D ama masaüstü alacaksan toplam al :D
toplama alacağım kesin de :D -
İnventusdan dan satın alcamda nasıl güvenilir mi?
Benzer içerikler
- gürcistan media markt
- oyun için amd mi intel mi
- hotfix nedir
- hazır sistem önerisi
- işlemci önerisi
- b850 anakart
- exynos 2400
- 5090 ti
- apu sistem
- rtx 5060
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X