Şimdi Ara

Sistem Toplayacağım Bi El Atın Abiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın zamanda(1-2 aya kadar) yeni bir sistem toplayacağım.Öncelikli amacım Illustrator ve Photoshop gibi programları rahatça kullanmak aynı zamanda iyi bir oyun performansı da almak.Bütçe en fazla 2600-2650tl ama 2500tl olursa ideal olur.

Kendi kafamda bazı şeyleri belirledim.
     Sistem Toplayacağım Bi El Atın Abiler

Fx 8320 İşlemciyi O.C.(4.3-4.5ghz arası)yapıp kullanmayı düşünüyorum bu yüzden hazır sıvı soğutma da alacağım.
    Anakartı da O.C yapacağımdan dolayı 990FXA/SB950 tercih ettim.Ama derseniz ki "970/SB950 ile de 4.3-4.5ghz problemsiz yaparsın" bu tavsiyeleri de değerlendiririm.

Ekran kartında tereddütte kaldım.
    Beni Nvidia tarafına çeken ShadowPlay kayıt özelliği oldu.Arada arkadaşlarımla oynadığım oyunları kaydetmek istiyorum bu yüzden kayıt sırasında fps düşüşü çok yaşanmasın istiyorum.
    Eğer Amd tarafında böyle bir teknoloji varsa beni yönlendiriniz.İstediğiniz parçayı tavsiye edebilir ekle çıkart diyebilirsiniz, sonuçta en makul sistem toplamaya çalışıyorum.
    Evimde 1080p 22"Samsung monitörüm var.Herhangi bir başka monitör almayı düşünmüyorum.

Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DubSteq -- 7 Aralık 2014; 17:52:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.