Şimdi Ara

Sistem Toplamak İçin Doğru Zaman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir süredir,sistemimi yenilemek niyetindeyim.Lakin yeni nesil konsolların çıkacak oluşu,DDR4 teknolojisinin gelecek olması,akabinde yeni nesil işlemcilerin piyasaya çıkacak oluşu gibi faktörler beni çok düşündürüyor.

2009 yılında aşağıdaki sistemi toplamıştım;
    Core2Duo E8400 3.00Ghz
    4 GB 1066 Mhz DDR2 Ram
    GTX260 AMP2! 896MB 448bit

Bir yıl sonra DDR3 çıktı piyasaya,sonrada hızlıca yaygınlaştı.Ardından directx11 girdi piyasaya.
    DDR3'e geçebilmek için önce anakartımı,hatta duruma göre işlemcimi bile değiştirmem gerekiyordu.
    Yani biraz talihsizlik yaşadım.Şuanda da aynı durumu yaşamak istemiyorum ama sistemimi de yenilemek istiyorum açıkçası.

Yeni bir sistem toplamam halinde SSD ve monitör hariç 1800 TL gibi bir bütçe ayıracağım öğrenci halimle.
    Öğrenci olduğumdan harcayacağım her kuruş değerli ve boşa gitmesini istemiyorum.

Sizce yeni nesil teknolojilerin piyasaya girip,fahiş olmayan bir fiyattan satılması ne kadar zaman alacak?
    Beklemeye değer mi?

Not:Konuyu açabileceğim en uygun yer burası gibi geldi,umarım problem olmaz.

The Week That Never Comes

• 1800 TL ayırabiliyosan ,beklemenin bi esprisi yok ,çek tetiği, ama önce elindekini salla,1800 e takviye yap.

Orijinalden alıntı: Runaway 

Arkadaşlar bir süredir,sistemimi yenilemek niyetindeyim.Lakin yeni nesil konsolların çıkacak oluşu,DDR4 teknolojisinin gelecek olması,akabinde yeni nesil işlemcilerin piyasaya çıkacak oluşu gibi faktörler beni çok düşündürüyor.

2009 yılında aşağıdaki sistemi toplamıştım;
    Core2Duo E8400 3.00Ghz
    4 GB 1066 Mhz DDR2 Ram
    GTX260 AMP2! 896MB 448bit

Bir yıl sonra DDR3 çıktı piyasaya,sonrada hızlıca yaygınlaştı.Ardından directx11 girdi piyasaya.
    DDR3'e geçebilmek için önce anakartımı,hatta duruma göre işlemcimi bile değiştirmem gerekiyordu.
    Yani biraz talihsizlik yaşadım.Şuanda da aynı durumu yaşamak istemiyorum ama sistemimi de yenilemek istiyorum açıkçası.

Yeni bir sistem toplamam halinde SSD ve monitör hariç 1800 TL gibi bir bütçe ayıracağım öğrenci halimle.
    Öğrenci olduğumdan harcayacağım her kuruş değerli ve boşa gitmesini istemiyorum.

Sizce yeni nesil teknolojilerin piyasaya girip,fahiş olmayan bir fiyattan satılması ne kadar zaman alacak?
    Beklemeye değer mi?

Not:Konuyu açabileceğim en uygun yer burası gibi geldi,umarım problem olmaz.

Bence zamanı değil .. doların düsmesini beklemelisin ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

1800 TL ayırabiliyosan ,beklemenin bi esprisi yok ,çek tetiği, ama önce elindekini salla,1800 e takviye yap.

quote:

Orijinalden alıntı: Zerdova

Bence zamanı değil .. doların düsmesini beklemelisin ..

@metin abi 52
    1800 TL ayırabiliyorum ama tak diye de cebimden çıkarmıyorum.Bir kısmı taksit,bir kısmı peşin alacağım.Sonra takviye yapmak sıkıntı olacak.
    Özellikle de daha önce yaşadığım uyumsuzluk yüzünden upgrade edememe durumunu yaşamak istemiyorum.

@Zerdova
    Tabi ki.Alacak olursam bir süre bekleyeceğim.Doların durumunu geçici olarak görüyorum.Ortalık durulduğunda düşecektir.

The Week That Never Comes

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem İçin Öneri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.