Şimdi Ara

Sistem toplama. Monitör dahil 1500 TL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben sistem toplayacağım. 1500 TL'ye bu nasıldır ? Vatan yüzde 30 la 1494 tl oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: m3Rt26

Merhaba arkadaşlar. Ben sistem toplayacağım. 1500 TL'ye bu nasıldır ? Vatan yüzde 30 la 1494 tl oluyor.

Gayet güzek toplamışsında Anakartı 970a-G46 sabit diski Seagate Barracuda 500Gb yapabilirsin.
  • Gerçekten doğru mudur bilmiyorum ama G43 anakartın sorunlu olduğunu okumuştum birkaç yerde ve beğenilmediği belirtilmişti. G46 al bence.
  • G43 almamın sebebi, ön usb3 portu olması. g46 da bu yok. ama g46 daha iyi. bütçeyi ufak arttırrırsam g46 alırım tamamdır.

G43 sorunlu denilen yerin linkini atar mısın ? merak ettim de :)

fatihyilmaz1820 hocam 500gb seagate başlangıçta tuhaf bir ses çıkarıyormuş. sabit diske pek kafayı takmadım açıkçası. başta ben de seagate düşünmüştüm.
  • Yani gerçekten hatırlamıyorum nerede okuduğumu, belki de bu forumda okumuşumdur ama okumuştum öyle bir şey. Bulursam atarım muhakkak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3Rt26

G43 almamın sebebi, ön usb3 portu olması. g46 da bu yok. ama g46 daha iyi. bütçeyi ufak arttırrırsam g46 alırım tamamdır.

G43 sorunlu denilen yerin linkini atar mısın ? merak ettim de :)

fatihyilmaz1820 hocam 500gb seagate başlangıçta tuhaf bir ses çıkarıyormuş. sabit diske pek kafayı takmadım açıkçası. başta ben de seagate düşünmüştüm.

toshiba alabilirsin onbellegi daha fazla geri kalan parcalar gayet iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki neden WD tercih etmiyorsunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    900-950 TL'lik sistem toplama
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.