Merhaba arkadaşlar 1 haftdır sistem toplamaya çalışıyorum ama hep çıkmazda kalıyorum yardımlarınıza ihtiyacım var.
Şuan şu şekilde bir sistem hazırladım kendime
ASUS P8P67-M INTEL Core i5-2500K XFX HD-685X-ZNBC HD 6850 1GB BE GSKILL F3-10666CL9D-4GBXL IN WIN Dragon Slayer XILENCE SPS-XP600.(135)R3 Toplam KDV dahil =1472,75TL(inventus)
Size sormak istediğim sistem hakkında ne düşünüyorsunuz güç kaynağı yeterli olurmu hiç bir fikrim yok
güç kaynağı yeter ama daha kaliteli olanları var matx anakart önermem sistemi ne için topluyorsunuz?
Hocam Dark Knight vs Dark Evo desek bi karşılaştırma yapabilirmiyiz? İkisinin artıları eksileri nelerdir.
quote:
Orijinalden alıntı: NinjaNejat
Hocam Dark Knight vs Dark Evo desek bi karşılaştırma yapabilirmiyiz? İkisinin artıları eksileri nelerdir.
İkisi arasından ben Dark Knight seçerdim, tipi daha iyi ve usb 3.0 desteği de var, en önemlisi de kabloları gizleyebilme imkanı sunuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
quote:
Orijinalden alıntı: NinjaNejat
İkisi arasından ben Dark Knight seçerdim, tipi daha iyi ve usb 3.0 desteği de var, en önemlisi de kabloları gizleyebilme imkanı sunuyor.
Soğuma açısından evo daha iyi gibi duruyor.
quote:
ASUS P8P67-M INTEL Core i5-2500K XFX HD-685X-ZNBC HD 6850 1GB BE GSKILL F3-10666CL9D-4GBXL IN WIN Dragon Slayer XILENCE SPS-XP600.(135)R3 Toplam KDV dahil =1472,75TL(inventus)