Şimdi Ara

Sistem topladım önerileriniz neler ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Monitörü değiştirip daha fazla para vermene gerek yok dostum değiştir diyene ir neden değiştireyim diye sor bence ... boş yere fazla para ödüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

Monitörü değiştirip daha fazla para vermene gerek yok dostum değiştir diyene ir neden değiştireyim diye sor bence ... boş yere fazla para ödüyorsun

Şuan sisteme Zotac GTX780 ekledim eğer derseniz ki 290X ile değiştirirsen performans farkını görürsünüz diye değiştirebilirim. Monitör işini düşüneceğim. Zaten eğer bütçemi arttırabilirsem daha iyi bir monitör almayı düşünüyorum.
    EDİT : GTX770'i yanlış gördünüz herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikow41 -- 19 Ağustos 2014; 1:02:34 >
  • nikow41 N kullanıcısına yanıt
    O monitör 60 lira dahha pahalı ama daha iyi bir monitör değil malesef... arkadaş kendi kullandıklarını süper diye önermeyi çok sever... 290la bi fark göremezssiniz dediğim gibi fps programları kullanırsanız yukarda yazan sayılar farklı olur sadece görüntüde bi fark olmayacak
  • quote:

O monitör 60 lira dahha pahalı ama daha iyi bir monitör değil malesef... arkadaş kendi kullandıklarını süper diye önermeyi çok sever... 290la bi fark göremezssiniz dediğim gibi fps programları kullanırsanız yukarda yazan sayılar farklı olur sadece görüntüde bi fark olmayacak

Tamam o zaman GTX780'de karar kıldım. Hangi modelini tavsiye edersiniz ? Zotac iyi midir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikow41

Tamam hocam teşekkürler. Bu parçayı da değiştirdim. Tek belirsiz kalan parça ekran kartı oldu. Zotac kaliteli midir ?

hayır koyduğun 290X Trix yeter
    iyidir zotack da iyidir asus da iyidir. 780 alıyorsanız zotack ın amp versiyonu 16 tl farkı var sanırım cekirdek hızı daha yüksek zotack alıcaksanız onu tercih edin.

asus veya zotack amp içinize hangisi siniyorsa onu alın
  • quote:

iyidir zotack da iyidir asus da iyidir. 780 alıyorsanız zotack ın amp versiyonu 16 tl farkı var sanırım cekirdek hızı daha yüksek zotack alıcaksanız onu tercih edin.

asus veya zotack amp içinize hangisi siniyorsa onu alın

Tamamdır GTX780 Zotac AMP! alacağım teşekkürler. Sizi de yordum gece gece.
    Rica ederim inşallah gönlünüze göre parçalar olur bir sıkıntı cıkmaz güle güle kullanırsınız... sistemi aldıktan ve kurduktan sonra fotolarını paylaşırsanız sevinirim alacak olanlarada yol göstermiş olurusnuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 19 Ağustos 2014; 1:47:14 >
  • quote:

Rica ederim inşallah gönlünüze göre parçalar olur bir sıkıntı cıkmaz güle güle kullanırsınız... sistemi aldıktan ve kurduktan sonra fotolarını paylaşırsanız sevinirim alacak olanlarada yol göstermiş olurusnuz

Aldığım zaman hemen fotoğraflarını paylaşacağım. Dediğiniz gibi alacak olanlarda fikir sahibi olur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.