Şimdi Ara

Sistem topladım, değerlendirme yapabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Masaüstü toplamaya karar verdim ve fotoğraftaki gibi bir sistem kurmaya karar verdim. Donanım seçme konusunda çok fazla bilgim yok, o yüzden bazı bileşenler diğerlerine göre gereksiz üst seviye veya çok alt seviye kalmış olabilir. Tam olarak bu yüzden sizlerin değerlendirmeleri olursa çok sevinirim.

gameGaraj sitesinde 12 ay vade farksız taksitli satış seçeneği mevcut olduğu için buradan sistem topladım. Başka yerde daha ucuza taksitli satış seçeneği vs. bilginiz varsa incelemek isterim.

Max ayırabileceğim tutar 110.000TL zaten topladığım sistemin miktarı da buna çok yakın.

Ayrıca monitör önerisi de alabilirim. Kafamda 27 inç 360Hz 1ms 2K özelliklerde bi monitör var. (Monitörün parası ayrıca hazır, belirttiğim tutara dahil değil)

Şimdiden teşekkürler

Sistem topladım, değerlendirme yapabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremyildiz97 -- 17 Nisan 2025; 15:7:40 >

• Bu fiyat yüksek o ekran kartı bile 40k civarı piyasada ilginç hayırlı olsun...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • franklinda F kullanıcısına yanıt
    Guya 12 ay vadesiz diye bu fiyat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alırsam alayım 12'ye bölmem benim için zorunlu. O yüzden tek tek parça alarak 12ye bölersem vade farkı ile birlikte fiyat bunun üzerine en az 20-25Bin TL koyuyor maalesef.

• Toplu alabileceğin yerler var vatan itopya teknobiyotik gibi oralarda bak taksit yapıyorlar...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.