Şimdi Ara

Sistem Tavsiyesine ihtiyacım var.[2.500~3.000TL] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şuan için oyunlarda yeterli şimdiden masraf etmeye gerek yok bence...
  • Kardeşim bir toparlayalım istersen çünkü aynı soruları tekrar sormaya başladın.

1-İşlemciyi oyun ve günlük işler için alıyorsan 4590 hayli hayli yeterli.Eğer render,video işleme gibi işler için kullanacaksan 4790 al.İlla i7 olsun istiyorsan parayı verip alırsın.

2-Ekran kartı 970 ve 290x karşılaştırmalarına yabancı sitelerden yada youtube'den bakabilirsin.Biz burda marka önermiyoruz,hangisi performanslı onu seçiyoruz.Nerd miner hocanın dediği gibi 290x alırsan psu'yu yükseltmen gerekir çünkü güç tüketimi gtx970'e nazaran daha fazla.Buda extra masraf demek.Testlere bak ve seçimini yap.

3-Şu an için 8gb ram yeterlidir.Bütçen sınırlı ise 16gb rama ihtiyaç yok.

4-Bu kartların ikiside şuana kadar çıkmış olan oyunların hepsini ultrada oynatır.

5-SSD alabiliyorsan al,yararını göreceksin.

Ve lütfen konu hakkında hiçbir şey bilmiyorsanız önce geçmişte açılan konuları bir inceleyin,fikir sahibi olun.En basiti kartlar hakkında testlere bakın yada işlemcinin oyunlara etkisini araştırın.Bunlar basit şeyler,lütfen beni yanlış anlama.Konu hakkında ufak bir bilgiye sahip olursan daha kolay çözüme ulaşırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsntrk -- 30 Haziran 2015; 18:35:25 >

• Hocam ikinizede çok çok teşekkür ederim yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için. Uğraştırdım sizi biraz kusura bakmayın normalde araştırma yaparım forumu körü körüne kullanmam ama bu aralar işler yoğun zar zor vakit buluyorum tekrar hoş görün iyi forumlar herkese

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli değil dostum yardımım dokunduysa ne mutlu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiden hayırlı olsun,sistemi alınca ss bekleriz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.