Şimdi Ara

sistem tavsiyesi yol gosterecek arkadas ariyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar aracıma müzik sistemi alcam sislere sormak istedim. yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar toplam 1200 lira filan 100 lirada world puan vericek.
    önemli bir -nokta var bu komponentleri alsam aracıma uyar mı acaba?
    golf 4 aracı olup bu komponentleri kullanan varmı montaj da sorun yaşarmıyım? Onerileriniz çok önemli arac ses sistemlerinde bilgim cok az .tesekkur ederim
    Merhaba arkadaslar aracıma müzik sistemi alcam sislere sormak istedim. yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar toplam 1200 lira filan 100 lirada world puan vericek.
    önemli bir -nokta var bu komponentleri alsam aracıma uyar mı acaba?
    golf 4 aracı olup bu komponentleri kullanan varmı montaj da sorun yaşarmıyız?

komponent olarak : 2 adet
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=otblcxsgs1621c&categoryId=26090
    amfi olarak:
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=otaytxi1725&categoryId=26050
    bas olarak:
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=otaytbox1214cs&categoryId=26090

komponent olarak : 2 adet
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=otblcxsgs1621c&categoryId=26090
    amfi olarak:
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=otaytxi1725&categoryId=26050
    bas olarak:
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=otaytbox1214cs&categoryId=26090

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyanali51 -- 7 Şubat 2015; 0:13:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence hertz dsk alabilirsin sony yerıne veya ınfınıty 6500cx. Dıger bılesenler iyi sayılır bass senı tatmın eder fakat re audıo Rex 12 oneririm onun yerıne. amfinde yeterlı geliR. Golfun kapılarını bılmıyorum 13Mu 16 cm mı bi bak kapıya ona gore al sonradan sıkıntı cıkmasın

Pioneer 80PRS * 2 x Potenza 1500.1 * 2 x Potenza High Kick 15' * Potenza High Tech 100.4 * Potenza PMX 250 * Potenza PTX 225 * 100 Amper SMPS * 2 x Yuasa SWL2300FR * 70mm Anadolu 50mm Prysmian Nyaf Kablolar * 4ga Helix 6 ga Cadence 8 ga Audıotec Kablolar * Feby Hoparlör Kabloları ve A.S.S RCA * Massive Dağtıcılar * 270 Litre 35Hz Kabin
  • Kapılar 16 eminim ama derinlik filan herhangi bir sorun olur mu diye düşündüm...
    Diğer dediginiz parçaları arastiracagim..

Orijinalden alıntı: tyanali51

Kapılar 16 eminim ama derinlik filan herhangi bir sorun olur mu diye düşündüm...
    Diğer dediginiz parçaları arastiracagim..

Arastır daha ıyı verım alcana ınanıyorum. 16 cm ıse sıkıntı yok derınlık ıcın kasnak koyuyolar felan halledıyolar bı sekılde sıkıntı etme

Pioneer 80PRS * 2 x Potenza 1500.1 * 2 x Potenza High Kick 15' * Potenza High Tech 100.4 * Potenza PMX 250 * Potenza PTX 225 * 100 Amper SMPS * 2 x Yuasa SWL2300FR * 70mm Anadolu 50mm Prysmian Nyaf Kablolar * 4ga Helix 6 ga Cadence 8 ga Audıotec Kablolar * Feby Hoparlör Kabloları ve A.S.S RCA * Massive Dağtıcılar * 270 Litre 35Hz Kabin
  • Comp. Lara bişe diyemem sonuçta dinlemedim görmedim hiç o markayı ama ben dd cs 6.5 kullanıyorum fiyatına göre çok sağlam çalar ayrıca rms Değeri bu comp kadar yüksek değil bir düşün derim sıfırını 200 tl ye bulabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Furkan1461

Bence hertz dsk alabilirsin sony yerıne veya ınfınıty 6500cx. Dıger bılesenler iyi sayılır bass senı tatmın eder fakat re audıo Rex 12 oneririm onun yerıne. amfinde yeterlı geliR. Golfun kapılarını bılmıyorum 13Mu 16 cm mı bi bak kapıya ona gore al sonradan sıkıntı cıkmasın

hertz dsk Veya
    ınfınıty 6500cx
    re audıo Rex 12

+1

Aracınızda İşlem İstemiyorsanız Kapılardaki Hoparlör Boyutuna Bakıp Uygun Ölçüde Alabilirisiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih1453|TR -- 7 Şubat 2015; 14:29:52 >
    jbl 1000watt bass
    amfi olarak da ellerinde olan
    gnc 2000watt galiba 4 kanal bir amfi kablolama işçilik herşey dahil 1000 tl 6 taksit taktırdım.
    ben 5 kanal istiyordum 4 kanal oldu artık idare edicez yalnız kablolamayı 5 kanala göre çektirdim.
    zamanla 5 kanala geçiş yapıcam işaalah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyanali51 -- 9 Şubat 2015; 16:19:24 >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyanali51

Merhaba arkadaşlar , haftasonu dayanamadım memlekette bu işle uğraşan bir mağazandan şunları taktırdım
    PowerBass L-60CX 225watt 2 takım
    jbl 1000watt bass
    amfi olarak da ellerinde olan
    gnc 2000watt galiba 4 kanal bir amfi kablolama işçilik herşey dahil 1000 tl 6 taksit taktırdım.
    ben 5 kanal istiyordum 4 kanal oldu artık idare edicez yalnız kablolamayı 5 kanala göre çektirdim.
    zamanla 5 kanala geçiş yapıcam işaalah

Hayırlı olsun ses kalitesi nasıl memnun musunuz

• Furkan1461 F kullanıcısına yanıt
    memnunum eskisinden iyi tizler çok parlak geliyor bilmiyorum amfi'nin ayarlarından mı. onuda teyp üzerinden kısmaya çalışcam genel olarak yeterli hatta basları çok kıstım kafamı şişiriyor .
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.