Şimdi Ara

SİSTEM TAVSİYESİ YARDIM ! PC UPGRADE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar FX 6300 işlemci ve 970 A G 43 anakartım mevcuttur.ASUS ROG GTX 770 ekran kartım var su soğutma özelliğini kullanmıyorum.600 W Thermaltake Güç kaynağım mevcut.Ekran kartımı değiştirmeyeceğim onu zaten yeni almıştım.Şimdi parçalarımı intel ile değiştirmek istiyorum.8GB Ripjaws x ramlerim mevcut 12-15 saat pc başında olmayacağım için ramlerimi değiştirmemeye karar verdim 8 gb yeterlidir diye düşünüyorum. Gerekirse o.c ile düzeltebilirim diye düşünüyorum.İntel i5 4690k yada i7 4820 k da alabilirim tabiki sizinde tavsiyelerinize ihtiyacım var.Ben ekran kartının su soğutmasını pek anlayamadım o konularda beni aydınlatırsanız sevinirim.Aklıma takılan sorulardan bir tanesi i7 işlemci yada i5 işlemci alınca ;
    1) 600 W powerim yetecek mi ? Yetmezse ne alabilirim ?
    2) Uygun Anakart ve İşlemci Tavsiyesi ?
    3) Ekran kartımın su soğutma özelliğini nasıl kullanabilirim yararları ve zararları nelerdir ?
    4) İşlemci için uygun bir soğutma aygıtı mı almalıyım stock fan yeterli midir ? (O.c) Düşünmüyorum
    5) Ekran kartıma su soğutmasız özelliğiyle asus tweak programıyla ayarlarını ne yapmalıyım ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2000TL PC TOPLAMA YARDIM LÜTFEN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.