Şimdi Ara

Sistem tavsiyesi ( yardım 3000tl )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütçe max taş çatlasa 3.300 tl . İçinde monitörde dahil olacak. Overclock yapmayı düşünmüyorum. Zaten tavsiye edilen sistemin uzun süre overclock a ihtiyaç duyacağını düşünmüyorum. Amacım oyun olcak. 4K da falan gözüm yok. Yüksek seviye 1920*1080 de oynayabileyim yeter. Eğer ilerde overclock lazım olursa ona göre ayrı bir alternatif sistem toplayabilirmisiniz ? Çok fazla fiyat farkı olmaz ise onuda değerlendirebilirim.

Kasa , güç kaynağı , monitör içinde dahil olacak. dvd rw klavye mouse vs bende mevcut.Kullandığım monitör 17''. Biraz büyük ve kaliteli monitör fena olmaz. Teşekkürler.

Edit: Arkadaslar yazmayı unuttum. Kasa içi düzene çok takıntılı birisiyim. Kablo yönetimi falan kusursuz olmalı. ( Kendim toplayacağım. Kablo yönetimi kolay yapılabilen bir kasa olması lazım ) Ona göre kasa tavsiye ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 16 Mayıs 2015; 10:28:53 >

• biraz daha para kat da mac al
  • İsteklerine göre en iyi kasa toplama işini Inventus yapar, bu yüzden oradan yazıyorum sistemi;

3.320 TL yapıyor.

• Monitör yeterliyse güzel sistem.Bende sistem önerebilirdim.Ben sinerjiden birkaç parçayı yükselterek kendi toplayacağım sistemi önerecektim.
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Hocam çok yerinde tercih, bilginizi sorgulamıyorum ama neden düşük profil bellek seçtiniz?
    Leon hocam kasa toplama işini kendim yapmak isterim. hazır toplanmış şekilde gelmesin yani. inventus kendi topluyor diye biliyorum. O sebeple inventusdan topladıysanız, gereği yok. galax marka ekran kartı bildigimiz galaxy mi yoksa farklı bir marka mı ? daha önce duymadım hiç iyimidir ? Önerdiğiniz işlemci nasıl acaba ? K serisi almaya gerek varmı ? K serisi olmayacaksa anakartı Z serisi almaya gerek var mı ?. Çok soru sordum kusura bakmayın ama kafayı yemek üzereyim. Almışken tam alayım paraya değsin içim rahat etsin istiyorum.Uzun yıllar kullanacağım çünkü. Şu an kullandığım sistemi çok araştırmıştım 5 senedir bende. Teşekkürler.
  • Kasa içi düzene çok takıntılı birisiyim. Kablo yönetimi falan kusursuz olmalı.

Dediğin için İnventus'dan toplamış olmalı, Galax markasını gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz gayet kaliteli ekran kartları var.
    Montajı kendiniz yapacaksanız en ucuz siteden (sinerji'den) toplayın. i5 4460 oyunların üstesinden rahatlıkla gelebilir, ileride overclock lazım olursa demişsin Z97 çipsetli anakart koymuş. Sen neyi beğenmedin ben anlamadım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplama sistem tavsiyesi
    geçen ay açıldı
    Hazır Sistem Tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk mesajı yanlış yazmışım. Kablo yönetimi kusursuz olmalı derken yani onu yapabileceğim bir kasa olmalı demek istemiştim. Kendim toplamalıyım kesinlikle. Kablo yönetimi kolay olan bir kasa demek istemiştim. Z97 nin neden önerildiğini anladım şimdi. Sistemi beğendim ben en baştan. Ama dediğim gibi çok bilmiyorum uzak kaldım uzun yıllardır. Almışken tam olsun soru işareti olmasın istiyorum. Teşekkür ederim
  • Corsair'in bu kasası kesinlikle kablo yönetimi için mükemmel olanak sağlıyor.
  • @MustafaUnal41

Kardeşim merhaba, LP ram o.c yapılmayacağı için hemde ileri de cpu cooler alınırsa, rahat montaj imkanı sunar o açıdan önerdim.

@SeniBenSevdim..

Çözüm Bilgisayar ithal ediyor Galax markasını ve fiyatları genel de muadillerine göre uygundur, dilersen farklı marka seçebilirsin, kablo düzeni için de uygun olan f/p kasası 200R'ı önerdim, kendin toplayacaksan eğer, parçaları daha ucuza satan yerler var, Eksen bilgisayar vb. yerlere bakabilirsin, beraberinde Z97 çipsetin fiyatı uygun olduğu için yazdım ileri de belki lazım olabilir çarpanı açık 5.nesil cpu'ya geçersen vs. diye faz yapısı Gaming 3 serisi anakartlarla aynı yapıdadır, diğer durum H97 çipsette o fiyatta pek alternatif yoktu Inventus'ta, belki anakartı Msi'ın H97 Gaming modeli ile değiştirebilirsin az fark ile.
  • i7-4790,Gtx970,8gb ram.
    Leon hocam size zahmet veriyorum fakat birde sinerjiden toplayabilirmisiniz ? Kendim yapmaya çalıştım ama sizin yazdığınız parçalar yok. Alternatiflerinide bilmiyorum. Kendi topladığım 2800 küsür tuttu. Ama mesela 200rr nin içinde güç kaynağı yok
  • Bu şekilde alabilirsin;

• Sen ölmemiş miydin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaUnal41

Sen ölmemiş miydin?

Psikoz musun birader?
  • vatan

Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk 178,77 TL

Intel Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci 578,07 TL

CORSAIR CARBIDE SERİSİ WAMP/SPEC-01 80PLUS 550W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA 376,20 TL

GIGABYTE H97M-HD3 Intel H97 Soket 1150 DDR3 1600MHz HDMI&DVI Anakart 321,15 TL

MSI GTX970 TIGER GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı 1.189,78 TL

Crucial 8GB Ballistix Tactical DDR3 1600MHz CL8 1.5V PC Ram 229,39 TL

2873 tl

+ HDMI monitör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 16 Mayıs 2015; 11:39:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.