Şimdi Ara

Sistem tavsiyesi yardım 3 parça

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sistem topluyorum 2. el aldığım parçalar aşağıda ve almam gereken eksik parçalar hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

İşlemci : Ryzen 5 3600 : 1100 TL (sıfır yurt dışı garantili)

Ekran Kartı : GALAX 1080 TI 2800 TL (1 sene garantisi var)

Ram : GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 500 TL

Kasa : Deep cool matrexx 55 313 TL

PSU : GIGABYTE G750H 80+ GOLD 14CM FAN YARI MODÜLER PSU 500 tl (1 sene garantisi var)

Anakart : MSI B450 GAMING PLUS MAX 750 TL Henüz alınmadı ama bunda karar kıldım. Önerilere açık

SSD : öneri bekleniyor

Klavye : öneri bekleniyor

Monitör : BENQ XL 2411 800 TL (Şöyle bir sorun var ekran kartımda dvi girişi yok, hdml'de 120 fps takılmak zorundayım monitörü elimden çıkarana kadar, monitör tavsiyelerine de açığım. 2k oyun oynamam genel olarak pubg oynanacak ve dizi izlenecek)

İşlemci soğutucu : bu konu hakkında nerdeyse hiç bilgim yok tek bildiğim 3600ün stok soğutucuyla çok ısınması bu sorunu aşabilecek bir f/p ürünü tavsiyesi lazım

Anakart ve SSD konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Belirli bir bütçe yok, farkettiğiniz üzere fiyat performans odaklı bir sistem kurmaya çalışıyorum piyasadaki f/p ürün tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmozz -- 16 Eylül 2019; 0:43:52 >

• Anakart B450 gaming yada Msı tomahawk alınabilir
    M2 format xpg x8200 serisi 256/512 gb sana kalmış
    Kişisel zevkine göre mekanik yada standart bir corsair vb modellere yönelim sağlanabilir.
    İşlemci soğutucu sıvı soğutma istemiyorsan Fps Windale 6 yok ben sıvı soğutma istiyorum dersen imzamdaki soğutucu yada Cooler Master Masterliquid Ml240l alınabilir.
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    gg'den %5 indirimle gaming plus max ve deep Cool Gammaxx L240 siparişini verdim. soğutucu tasarımı çok güzel ama performansı umarım üzmez
  • Osmozz kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir sıkıntı olmaz değerlerim 4.1 1.380v ile 60 derecenin üzerini görmedim ne oyunda ne bech testinde termal macun ise kutudan çıkan klasik bir macundu bugün arctic mx-4 siparişi verdim onunla beraber 5 derece daha aşağı çekileceğinden şüphem yok hayırlı olsun bu arada.
  • Kasalarımız da aynıymış önerebileceğiniz rgb fan var mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2-3 Sistem hakkında bilgi lazım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.