Şimdi Ara

Sistem Tavsiyesi Acil !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Islemci : I5 4690K

Anakart : msi z97 gaming 7

Ekran karti : GTX 970

Guc kaynagi : 750W

Ram : 8 gb 2400 mhz

Sistemin Önemli parcalarini yazdim. Ben bir sistem siparisi verdim yalniz islemci kisminda hatami yaptim ? Ben normal oynuyacagim oyunlarin yaninda video cekicem veya twitch yayinlari acicam. Forumda dolastim bazi arkadaslar sadece oyun oynuyacaksan yeterli dedi. Bu olay kafamida soru isaretlerine neden oldu eger bu benim isimi görmuyecekse i7 4790k mi alayim ?? Acil yardim edin lutfen siparisi verdim yarin gelicek buyuk ihtimal islemciyi iptal ettirip i7 alayim bari ?? Yardiminizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PC-Ogrencisi -- 1 Mart 2015; 23:50:02 >

• i5 4690k işinizi görecektir.
  • Gaming 7 fazla abartılı gigabyte z97x gaming 5 yeterli olur.
    intelde yuksek mhz ram cok farkettirmez.1600 mhz cl9 ramler yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 2 Mart 2015; 0:52:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun bilgisayarlarinda su cafcafli anakartlari onermeyin Z97 gaming 3-5 ram icin de 1600mhzlik sogutuculu bir ram yeterliydi, ramden ve anakarttan arttirdiginiz paralarla 980 alirdiniz
  • Ramleri 1600 mhz yapma karari aldim ama anakarti z97 gaming 7 almaya kararliyim neden degisik kartlar önerdimiz anlamadim. Bu anakartin nesi kotu ileriye göre iyi bir anakart ayrica yeri gelince i7 4790k alacagim icin gayet guzel degilmi ?

• 4790k işlemci ile anakart uyumu çok güzel ama ilk başta o ikisini al o zman ekran kartından kıs ekran kartini upgrade edersin sonra farklı kart önerme nedenleri gaming 7 fazla şu an toplamayı düşündugun sistem için fazla ondan kistigin parayı ekran kartına eklersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowSolider -- 2 Mart 2015; 14:54:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem tavsiyesi
    3 hafta önce açıldı
    Sistem tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Sistem tavsiyesi
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.